ATRAKTIVNA KUĆA SA 4 STAMBENE JEDINICE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 219 puta
Šifra oglasa: 5795390

Cijena:
727.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 360,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2003
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 620,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažanaje šarmantno ribarsko mjesto smješteno na jugozapadu Istre, poznato po prekrasnim plažama, predivnim šetnicama, spektakularnim zalascima sunca i predivnom pogledu na Nacionalni park Brijune. Također je jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj te je poznata po bogatoj ribarskoj tradiciji i ukusnoj mediteranskoj kuhinji.

Na odličnoj lokaciji u Fažani nalazi se ova predivna kuća s 4 stambene jedinice koje pružaju obilje prostora i udobnosti. Prva stambena jedinica, smještena u prizemlju, ističe se prostranim dnevnim boravkom s modernom kuhinjom i blagovaonicom za 10 osoba, kaminom te tri spavaće sobe, dva kupatila i terasom. Uz to, prostorije su opremljene podnim grijanjem i klima uređajima za dodatnu udobnost. Na drugoj etaži nalaze se dva apartmana s dnevnim boravkom, kuhinjom, spavaćom sobom, kupaonicom i terasom, dok se studio apartman sastoji od kuhinje u sklopu sobe te kupatila. U prizemlju se nalazi prostrana konoba s kaminom i velikim stolom za ručavanje, toaletom te tehnička soba s bojlerom za toplu vodu i dizalicom topline.Okućnica obuhvaća prostranu terasu s roštiljem, idealnu za uživanje na otvorenom, te četiri parkirna mjesta koja osiguravaju dovoljno prostora za goste ili obitelj. Uz to, travnjak je opremljen automatskim navodnjavanjem kako bi se održao zelen i njegovan izgled bez potrebe za redovitim zalijevanjem. Ova kuća nudi izvanredan prostor za udoban život ili iznajmljivanje te predstavlja idealnu investiciju.

Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, blizine mora, orijentacije, blizine centra Fažane i ostalih popratnih sadržaja poput trgovine, škole, vrtića, pošte itd. predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga