ATRAKTIVNA VILA SA PREDIVNIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 261 puta
Šifra oglasa: 5795356

Cijena:
750.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 290,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 525,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Medulin je slikovito naselje smješteno na jugu istarskog poluotoka, oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Ovo šarmantno mjesto obiluje bogatom ribarskom tradicijom te je jedno od najvažnijih turističkih odredišta u Istri. Medulinski zaljev s 11 nenastanjenih otočića pruža netaknutu prirodu i prekrasne plaže s borovim šumama, stvarajući idiličnu atmosferu za opuštajući odmor.

Upravo u Medulinu na izuzetno mirnoj i atraktivnoj lokaciji smještena je ova izuzetnokvalitetna vilapovršine 290 m2. Prostire se na dvije eteže. U prizemlju nekretnine nalazi se prostrani dnevni boravak sa dvije stakleneklizne stijene koje se otvaraju prema prekrasnoj natkrivenoj terasi uz bazen, kuhinjom, prostarnom spavaćom sobom u kojoj se nalazi velika kupaona, te predsobljem. Na drugoj etaži nalaze se četiri prostrane sobe sa kupatilima, od kojih dvije veće sobe imaju izlaz na zajedničku terasu sa prekrasnim pogledom na more i bazen te se na istoj etaži nalaze unutarnje stepenice za izlaz na veliku krovnu terasu s koje se pruža očaravajući pogled na more i cijeli Medulinski zaljev. U suterenu ove prekrasne vile nalaze se dvije prostorije. U većoj prostoriji planiran je bojler za toplu vodu te se može koristiti kao tehnička soba ili po želji kupca, dok se manja prostorija može iskorititi kao dodatni toalet ili dodatna ostava. U dvorištu ove prekrasne vile nalazi se bazen, natkrivena terasa i sunčalište te tri parkirna mjesta.Vila koja se nalazi u završnoj fazi izgradnje predstavlja pravu riznicu mogućnosti za budućeg vlasnika. S obzirom na to da je moguće prilagoditi je prema vlastitim željama i ukusu, ova nekretnina nudi nevjerojatnu fleksibilnost i potencijal za stvaranje luksuzne vile visoke klase. Uz minimalna ulaganja, moguće je postići vrhunsku kvalitetu i udobnost, čineći ovu vilu izuzetnom investicijom.

Ova nekretnina nudi priliku da posjedujete kvalitetnu i modernu kuću na mirnoj lokaciji. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji na samo 1000 m od centra Medulina. Samim time jamči odličan izbor za svakodnevni život, ali iz istih razloga nudi priliku za investiciju i brz povrat novca kroz turističku sezonu ukoliko bi se kuća iznajmljivala.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga