AUTENTIČNA VISOKOKVALITETNA VILLA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Filipana, Marčana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5796719

Cijena:
829.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 245,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi za jednu od najpogodnijih i najadekvatnijih regija za život,te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom.

Upravo u Istri odnosno u neposrednoj blizini grada Vodnjana smještena je ova visokokvalitetna samostojeća villa površine 245 m2.
Villa se sastoji od dvije etaže, prizemni dio se sastoji od ulaznog pred prostora, prostrane kuhinje sa ostavom, veoma osvijetljenog dnevnog boravka sa izlazom na predivnu terasu, bazen i sunčalište oko istog, spavaće sobe, kupatila, unutarnjih stepenica koje vode na gornju etažu gdje se nalaze dvije komforne sobe sa kupatilima od kojih svaka ima zaseban izlaz na predivnu i prostranu terasu. Villa kao što je vidljivo rađena je od pomno odabranih materijala, 10 do 15 centimetara termo fasade ovisno o strani objekta, visokokvalitetna PVC stolarija od antracita sa troslojnim staklom stop sole super silver clear, ručno rađenih aluminijskih rukohvata i ograde, Thermotec zvučne i toplinska izolacija po cijelome objektu, podno grijanje, pet jedinica klima uređaja, te se kompletan budući namještaj i kućanski aparati pomno planiraju i implementiraju u objekat. Pored ove autentične ville prodaje se i veoma prostrana okućnica sa starim Istarskim maslinama koje upotpunjavaju predivan ugođaj i intimu prilikom boravka na ovoj mirnoj lokaciji u visokokvalitetnom i ekonomičnom objektu.

Navedena villa s obzirom na kvalitetu gradnje, površinu i predivnu mirnu lokaciju predstavlja veoma zanimljivu nekretninu budućem vlasniku u svezi uživanja u istom u smislu obiteljskog, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga