AUTOHTONA LUKSUZNA VILLA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Svetvinčenat, Istarska

Telefon  097/683-3743

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 231 puta
Šifra oglasa: 5795384

Cijena:
1.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 231,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom.

Upravo u jednom naselju u blizini Juršića smještena je ova prekrasna, luksuzna villa sa pogledom na more površine 231 m2 na zemljištu površine 1700 m2. Villa posjeduje podrum, prizemlje i jedan kat te prostrani dnevni boravak sa kaminom i izlazom na terasu, blagovaonu, kuhinju, tri spavaće sobe i 4 kupaonice, a svaka od ovih prostorija je vrlo prostrana sa dosta komfora. Terasa je natkrivena i popločana i nastavlja se do ljetne kuhinje rađena po mjeri sa detaljima granita i kamena te je u vanjskom dijelu roštilj, grijani bazen površine 5x12 m, vanjsko kupatilo, drvarnica, vrtna kućica. Opremljena je PVC stolarijom, centralno grijanje je na struju te su vlasnici u procesu dobivanja suglasnosti za proizvodnju električne energije putem solarnih panela, a kišnica se sakuplja i omogućeno je automatsko vanjsko navodnjavanje što ovu villu čini samoodrživom i energetski isplativom. Kuća je kompletno opremljena i suvremeno građena sa elementima tradicijske gradnje, a detalji čine spoj tradicije i luksuza koje omogućuju moderno stanovanje. Villa nudi potpunu privatnost u mirnom dijelu naselja gdje zvuk koji prevladava jeste zvuk ptica i prirode. Villa je kategorizirana i već je u uhodam poslu iznajmljivanja.

Navedena luksuzna vila s obzirom na kvalitetu gradnje i opremljenosti, površinu okućnice, površinu objekta, sadržaj nekretnine i vanjskog dijela i predivnu mirnu lokaciju predstavlja veoma zanimljivu nekretninu budućem vlasniku u svezi uživanja u istom u smislu obiteljskog života, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja sa uhodanim poslom te veoma brzom povratu uloženih sredstava i izgradnji još objekata.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385976833743
Kruna Petrović
Licencirani agent
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga