Brač, Milna - Jedinstvena hacienda na 10000m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Milna, Hvar, Splitsko-dalmatinska

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 27.07.2024.
Oglas pregledan: 291 puta
Šifra oglasa: 5948262

Cijena:
2.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 10.000,00 m²

Opširnije o oglasu

Posredujemo pri prodaji unikatne haciende u blizini Milne na otoku Braču koja pruža šarolik sadržaj, pogled na more i jedinstvenu dozu diskrecije i mira. Područje se sastoji od 130m2 glavne kuće na dva kata te dodatna dva bungalova po 40m2.
U kući se nalaze četiri zvučno izolirane spavaće sobe, četiri kupaonice koje uključju hidromasažne kade, ugodni dnevni boravka i modernu, potpuno opremljenu kuhinju.
Na prostranom terenu nalazi se sadržaj koji omogućuje rekreaciju i uživanje, vanjski bazen, vanjski tuš, natkriveni jacuzzi, profesionalni teniski teren, košarkaški teren, teren za minigolf, dječje igralište, teren za boćanje, teren za mali nogomet, teretana na otvorenome, a u unutranjim prostorijama biljarski stol, pikado, stolni nogomet i stolni tenis. Za istraživanje terena otoka kao i za rekreaciju osigurano je pet bicikala, a za gurmanske noći i dane na raspolaganju su dva vanjska kamina, natrkivena terasa, vanjska ljetna kuhinja i vinski podrum.
Cjelokupni prostor izvan objekta pokriven je sigurnosnim videonadzorom, a osigurana je i internetska veza. Na imanju osigurana su i parkirna mjesta za goste, čak njih 10. Ovaj miran i osebujan prostor omogućava ugodan boravak ljeti i zimi, a zbog sadržaja koje nudi idealna je prilika za investiciju.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: 0981907453
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent57584
Direktan link: https://regent.hr/property/brac-milna-jedinstvena-hacienda-na-10000m2/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga