BREGI , samostojeća kuća s pogledom na more

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bregi, Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 15.11.2023.
Oglas pregledan: 392 puta
Šifra oglasa: 5525144

Cijena:
1.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 127,00 m²
Broj soba: 3
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2013
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 806,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

Obiteljska kuća smještena na mirnoj lokaciji na 1080 m zračne linije od mora s predivnim pogledom na Opatiju, opatijski mul i ljetnu pozornicu, kvarnerski zaljev, Krk i Cres.
Udaljena svega 5 minuta vožnje od Matulja. 7 minuta od centra Opatije i jednako toliko do riječke zaobilaznice, kojom do centra grada stižemo unutar 20 minuta vožnje.
Ekspozicija kuće osigurava potpunu privatnost od susjednih pogleda.
Građena prema standardima najvišeg energetskog certifikata A osigurava dobru toplinsku izolaciju tijekom cijele godine. Centralno grijanja na pelete.
Obiteljski koncept u čijem prizemlju postoji kotlovnica centralnog grijanja na pelete i 300 L bojlerom za toplu vodu, garažom s najljepšim pogledom limenom ljubimcu, veš kuhinja, ostavom, jedan toalet, unutarnja konoba i vanjska, posve uređena veranda s vanjskom kuhinjom, zidanom krušnom peći, roštiljem i jedinicom za kuhanje na plin, toplom i hladnom vodom te opremom za smještanje 24 osobe, idealnim mjestom za obiteljska okupljanja i druženja.
Kroz unutarnju konobu i garažu povezana je širokim stubištem s stambenim dijelom kuće - 1. kata na kojemu dominira široko predvorje, dvostruka vrata za ulaz u područje blagovaonice i dnevnog boravka i funkcionalnom prostranom kuhinjom koja je odvojena klik klak vratima. Dnevni boravak opremljen Natuzzi namještajem, trpezarija Caligaris izvedbe sa stolom koji ima dodanu mogućnost ekstenzije s 6 na 12 sjedećih mjesta.
U prizemlju pored glavnog ulaza u kuću postoji prostrana kupaonica s tuš kabinom te gostinsko-radna soba s ležajem za dvije osobe i namještajem rađen vrhunskim materijalima po mjeri.

Na katu je smješten hodnik u galeriji, master kupaonica s walk-in tušem i jacuzzi kadom i sanitarijama.
Dvije dječje sobe te master spavaća soba s walk in garderobom i koje vodi i prolaz u potkrovlje kuće.

Kuća je opremljena skupocjenim namještajem po mjeri i dizajnerskim namještajem ugodno smještenih u prostor koji je prostran i topli dom za četveročlanu obitelj.
Iako u njoj živimo punih 10 godina sve u kući i oko nje je uređeno i njegovano tako da je odmah useljiva i pruža izuzetan konfor privatnosti i hedonizma dostupnog svakodnevno.



ID KOD AGENCIJE: 285

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga