Brtonigla, kamena kuća u centru

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brtonigla, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 24.08.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 6076131

Cijena:
89.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 24,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 20,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istra, Brtonigla

Prodaje se kamena kuća u centru Brtonigle.

Površina ove manje kamene istarske kuće iznosi 24 m2, a kuća se proteže kroz prizemlje i kat. U prizemlju je zamišljen dnevni prostor sa kuhinjom, dok je na katu zamišljena spavaća soba sa kupaonicom. Kuća se prodaje u visokoj roh bau fazi. Potrebno je još napraviti unutarnje obrtničke radove, poput podnih obloga, žbukanja. Nedavno je napravljena nova podna i međukatna ploča, novi krov, postavljena je nova stolarija. Kuća je već spojena na kanalizaciju i izveden šaht kanalizacije, izveden je šaht vodovoda, a i struja je već na kući.
U vlasništvu kuće je i dvorište koje se nalazi sa bočne strane kuće, a može poslužiti kao prostor za parking ili kao vanjska terasa i ljetna kuhinja, sve ovisno o želji novog vlasnika.

Kuća se nalazi u samom centru šarmantnog istarskog mjesta Brtonigla. U neposrednoj blizini se nalaze trgovine, restorani, kafići, vinarije, banka, pošta, škola, vrtić i razni drugi sadržaji. Lijepe i uređene plaže su udaljene svega nekoliko minuta vožnje.

S obzirom da se radi o već sada djelomično adaptiranoj kamenoj kući, ona bi uz određene završne radove uređenja interijera, bila idealna za odmor, turističke svrhe, kao i za cjelogodišnje stanovanje.

ID KOD AGENCIJE: 245

SPECTRUM REAL ESTATE
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga