Brtonigla - okolica, luksuzna villa u malom mjestu s pogledom

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brtonigla, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5907335

Cijena:
1.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 282,71 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2025
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 886,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Smještena na mirnoj lokaciji, samo 9 km od Novigrada i mora, ova kamena vila nudi savršen spoj moderne arhitekture i povijesnog šarma. Vila se prostire na dvije etaže i zauzima stambenu površinu od 282,71 m² na zemljištu površine 886 m².
U prizemlju vile nalazi se dnevni dio u otvorenom konceptu koji obuhvaća modernu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak te prostranu ostavu i toalet. Jedna spavaća soba s pripadajućom kupaonicom također se nalazi u prizemlju, kao i wellness prostor s hidromasažnom kadom, saunom i tušem. Iz wellness prostora izlazi se na terasu s vanjskom blagovaonicom, dok dnevni dio i spavaća soba imaju izlaz na drugu terasu s ljetnom kuhinjom i prostorom za druženje.
Unutarnje stubište vodi do prvog kata, gdje se nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na balkon s prekrasnim otvorenim pogledom na more.
Vanjski dio vile je prava oaza zelenila, okružen stoljetnim stablima te mediteranskim raslinjem. Bazen površine 48 m², izgrađen na temeljima stare kamene kuće, savršeno se uklapa u prirodni okoliš. Tu je i prostrano sunčalište te tri parkirna mjesta.
Ova nekretnina jedinstvena je na tržištu zbog svog savršenog spoja moderne arhitekture i povijesnih elemenata, čineći je idealnim izborom za turističko poslovanje ili stambeno rješenje za one koji traže luksuz i mir.
Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte i ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog jedinstvenog dragulja.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga