CRIKVENICA- Prekrasna villa s 3 apartmana i bazenom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  099/346-3377, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 07.11.2023.
Oglas pregledan: 398 puta
Šifra oglasa: 5507110

Cijena:
1.557.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 440,00 m²
Broj soba: 7
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

CRIKVENICA- Prekrasna villa s 3 apartmana i bazenom

Posredujemo u prodaji impozantne ville u Crikvenici koja nudi luksuzno iskustvo na obali Jadranskog mora. S ukupnom površinom od 440 četvornih metara, ova nekretnina izdvaja se svojom prostranošću i visokim standardima uređenja.
Unutar vile nalaze se tri fantastično uređena apartmana, a sveukupno se sastoje od 7 prostranih spavaćih soba, pružajući dovoljno prostora za veće grupe ili obitelji.
Vila također nudi dvije konobe, idealne za opuštanje i uživanje u lokalnoj kuhinji ili druženje uz večere na otvorenom. Prostrana terasa i dva balkona pružaju nezamislive poglede na more i okolni krajolik, stvarajući savršenu kulisu za nezaboravne trenutke. Za osvježenje i zabavu, gosti mogu uživati u privatnom bazenu okruženom udobnim ležaljkama i vanjskim prostorom za opuštanje.
Štoviše, villa ima uhodanu poslovnu suradnju s Bookingom, što znači da već ima uspješan biznis u turističkom najmu, donoseći vlasnicima dodatne prihode.

Crikvenica, smještena na predivnom Kvarneru, privlači turiste zbog svoje raznolike ponude i ljepote. Ovaj primorski grad nudi sve bitne sadržaje za savršen odmor i život. Plaže s kristalno čistim morem, brojni restorani i kafići s bogatom ponudom lokalnih specijaliteta, raznolike rekreativne aktivnosti poput ronjenja, biciklizma i pješačenja čine Crikvenicu atraktivnom destinacijom. S brojnim kulturnim događanjima i predivnim krajolikom, ovo područje je savršeno za obitelji i parove. Nadalje, postojeći turistički biznis u ovom gradu obećava dobar povrat ulaganja za vlasnike nekretnina namijenjenih turističkom najmu.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 25105

DUX Rijeka
Mob: +385 99 346 3377
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga