DALMACIJA , DREVNIK VELIKI Unikatna vila na jedinstvenoj lo

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Drvenik Veliki, Trogir - Okolica, Splitsko-dalmatinska

Telefon  099/579-7796, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 22.06.2024.
Oglas pregledan: 288 puta
Šifra oglasa: 5913838

Cijena:
3.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 310,00 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 8.400,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

DALMACIJA , DREVNIK VELI Unikatna vila na jedinstvenoj lokaciji uz more

Autentična kamena vila okružena borovom šumom i aromatičnim zelenilom koji omogućuje da uživate u jedinstvenoj atmosferi Mediterana. Nekretnina je smještena na prostranom imanju od 8400 m2 i nalazi se na samoj obali mora na idiličnom otoku u trogirskom arhipelagu.

Okružena autohtonim suhozidima, vila pruža maksimalnu privatnost, a izuzetno je atraktivna i zbog direktnog pristupa šljunčanoj plaži s kristalno čistim morem i slikovitim okruženjem zbog visokih kamenih stijena koji je okružuju i omogućuju apsolutno uživanje u jedinstvenom prirodnom ozračju.

Vila se sastoji od četiri spavaće sobe s privatnim kupaonicama, potpuno opremljene kuhinje koja je izravno povezana s velikim djelomično natkrivenim atrijem s roštiljem i vanjskom blagovaonicom, a ima i prostrani dnevni prostor s izlazom na balkon koji je opremljen lounge foteljama, te s direktnim pristupom terasi na jugu od 40 m2. Sobe su opremljene prvoklasnim hrastovim podnim oblogama.

Voda u vili se crpi iz padalina, a za njeno skladištenje je izgrađen spremnik za vodu kapaciteta 90.000 litara. Grijanje vile, te vode se dobiva pomoću kolektora na krovu kuće. Sve sobe opremljene su zidnim grijanjem, a kupaonica i kuhinja imaju podno grijanje, čime je omogućen ugodan boravak u vili tijekom čitave godine. Unutar posjeda je također osiguran privatni parking za više od 5 vozila.

Ovaj pitoreskni otok direktno je povezan s Trogirom – šarmantnim gradićem pod UNESCO-ovom zaštitom, a ukoliko se zaželite gradske vreve i živopisne atmosfere, redovitim trajektnim linijama lako možete doći do Trogira i uživati u nizu kulturno-povijesnih znamenitosti po kojima je poznat.

Ova impresivna nekretnina uistinu predstavlja jedinstvenu oazu zelenila i mira za sve ljubitelje autentičnih vila na izuzetnim lokacijama uz more koje vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31365

Dominik Jelenčić
Agent pripravnik
Mob: +385 99 579 7796
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga