DALMACIJA , ROGOZNICA Moderna vila za odmor sa slikovitim po

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rogoznica, Šibensko-kninska

Telefon  099/579-7796, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 22.06.2024.
Oglas pregledan: 267 puta
Šifra oglasa: 5913828

Cijena:
1.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 270,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 550,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin

Opširnije o oglasu

DALMACIJA , ROGOZNICA Moderna vila za odmor sa slikovitim pogledom na more


Novoizgrađena moderna vila smještena u blizini Rogoznice i jedne od najljepših marina na Jadranu. Rogoznica je poznata po bogatoj turističkoj ponudi i brojnim restoranima, trgovinama, suvenirnicama, te prirodnim šljunčanim plažama. Ova troetažna nekretnina nalazi se u mirnom naselju, a zahvaljujući privilegiranom položaju i južnoj orijentaciji, iz vile se pruža prekrasan pogled na pitoreskni rogoznički arhipelag.

Moderna arhitektura vile pruža maksimalnu udobnost i diskreciju, a obuhvaća atraktivni interijer i nadahnjujuće vanjske terase inspirirane skladnim mediteranskim okruženjem. Bruto stambena površina vile iznosi 270 kvadratnih metara, a uključuje sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor. Prizemlje vile se sastoji od dnevnog prostora otvorenog koncepta koji obuhvaća prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu suvremenu kuhinju, blagovaonicu i toalet. Iz dnevnog boravka se može direktno pristupiti prostranoj vanjskoj terasi čistih linija, koja nudi impresivan pogled na more i otoke. Gornja etaža vile se sastoji od tri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama. Unutarnji prostori povezani su modernim stubištem. Podrum vile se trenutno koristi kao spremište. Privlačan dizajn interijera koji uključuje bezvremenske, dugotrajne materijale i vrhunski dizajnerski namještaj predstavlja fuziju slikovitog mediteranskog ambijenta i udobnog, modernog načina života.

Lijepo uređena i organizirana okućnica sastoji se od modernog bazena, udobne vanjske sofe, sunčališta s modernim ležaljkama, te roštilj zone sa stolom za objedovanje, koji pruža idealan ambijent za uživanje u vrućim ljetnim danima i večernjim druženjima na otvorenom. Vanjski parking je također dostupan ispred vile.

Ekskluzivni dizajn i izvanredna lokacija u blizini glavnih turističkih atrakcija i nekih od najljepših plaža čine vilu Fayette odličnim izborom ako tražite drugi dom ili investiciju s velikim turističkim potencijalom.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 31374

Dominik Jelenčić
Agent pripravnik
Mob: +385 99 579 7796
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga