DVIJE KAMENE KUĆE SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peruški, Marčana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 394 puta
Šifra oglasa: 5796675

Cijena:
760.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 7
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Duga Uvala, smještena u očaravajućoj Istri može se pohvaliti slikovitim morskim položajem te netaknutom prirodom koja ju okružuje. Strateški položaj Duge Uvale u Istri čini je lako dostupnom iz većih gradova kao što su Pula i Rijeka, a dobro je povezana s međunarodnom zračnom lukom. Ova pristupačnost, u kombinaciji s prirodnim ljepotama regije, privlači lokalne i međunarodne investitore koji traže komadić raja.

Nedaleko od Duge Uvale nalaze se ove dvije kamene kuće sveukupne površine 300m2. Unutar prve kuće imamo prostrani dnevni boravak, blagovaonu, kuhinju, ostavu, wc te spavaću sobu sa vlastitom kupaonom. Na prvom katu nalaze se 3 spavaće sobe od kojih svaka ima vlastitu kupaonu te "walk-in" ormar. Sobe imaju vlastiti izlaz na terasu od kojih glavna soba ima prekrasan pogled na more. Kuća ima solarne panele koji pokreću bojler za cijelu kuću. U drugoj kući nalaze se dnevni boravak, kuhinja, ostava, 3 spavaće sobe te 4 kupaone. Sve prostorije opremljene su drvenom stolarijom koja je u dobrom stanju, a griju se pomoću klime i radijatora u svakoj sobi kao i u svakoj kupaoni. Krovovi kuće su u dobrom stanju, prekriveni su kanalicama. Ispod je betonska ploča dok drvo na površini služi kao ukras i izolacija. Kuće se mogu pohvaliti dvorištem površine 300m2 u kojem se nalazi bazen sa sunčalištem i vanjskim tušem. Instalacije i satovi postavljeni su kako bi u budućnosti bilo moguće preurediti kuću da bi se dobila 4 zasebna apartmana. Kuće su rađene na novo stoga nemaju problema sa kapilarnom vlagom. Vlasnik prodaje kuću sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Kuća je adaptirana 2015 godine, postavljene su nove instalacije struje i vode. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu.

Ova adaptirana kuća kojoj su najveće prednosti velik dio kvalitetno odrađenog posla vezanog uz renovaciju, te pogled na more predstavlja izuzetnu priliku. Tražite li kuću u smjeru investiciju, ova kuća je odlična prilika zbog mogućnosti povrata uloga kroz bavljenje djelatnostima poput iznajmljivanja objekta turistima.

Vlasništvo je uredno. Kuća i zemljište nemaju nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga