DVIJE MODERNE KUĆE SA BAZENIMA I PREKRASNIM POGLEDOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ičići, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 270 puta
Šifra oglasa: 5795388

Cijena:
1.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2021
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.406,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ičićije mali primorski gradić koji se smjestio na najljepšem dijeluKvarnera, gdje se padineUčkespuštaju sve do mora. Udaljen oko 5 km od Opatije i 15 km od Rijeke. Zbog svog položaja Ičići su se tijekom godina razvili u turističko središte s ACI marinom, autokampom, te hotelskim i apartmanskim smještajem i raznovrsnim sportsko rekreacijskim sadržajem.

Upravo iznad Ičića i jedne od najvećih ACI marina u Hrvatskoj na zračnoj udaljenosti od 1,5 km prodajemo kuće blizance koje se nalaze jedna do druge. Obje kuće su s pogledom na Kvarnerski zaljev, otoke Krk i Cres. U spajanje tradicijskog i modernog medirananskog stila kuće su u visokom roh bau, zidovi pogletani. U gradnji i opremanju vile korišteni su vrhunski materijali prizemlje je u izvornom istarskom kamenu a fasada dermit žbuka od 12 cm, PVC stolarija od 6 komora. Svaka od kuća može se pohvaliti s četiri prostrane spavaće soba od kojih svaka ima pripadajuću kupaonicu, u kojima je postavljeno podno grijenje i keramika.

Prostrano prizemlje sa blagovaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom sa izlaskom na natkrivenu terasu od 32m2. Terasa je idealna za druženja ili opuštanje uz predivan pogled na Kvarner i otoke. U prizemlju još imamo jednu saunu, wc za goste i prostor za vešeraj.Unutrašnje stepenice vode na prvi kat na kojem su smještene tri spavaće sobe od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu.

Svaka od Vila ispred kuće na raspolaganju ima svoje sunčalište, bazen sa rimskim stepenicma i ljetnu kuhinju za roštilj ili cocktail bar. Pristup objektu kao i vanjskim aktivnostima prilagođen je invalidnim osobama.

Ovo je jedinstvena prilika da postanete vlasnikom prekrasnih kuća te uživate u svim prednostima koje ovakva nekretnina nudi, u okruženju kuća za odmor, iznda ACI Marine ili plaže pa je kao takvaatraktivana pozicija kako za život tako i za investiciju za turizam.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga