DVOJNA LUKSUZNA VILLA SA OTVORENIM POGLEDOM NA BRIJUNSKO OTOČJE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 07.06.2024.
Oglas pregledan: 380 puta
Šifra oglasa: 5898465

Cijena:
470.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2020
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Jedno malo crnogorsko selo zvano "Peroj" smješteno je na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju nalazi se ova dvojna luksuzna villa ukupne površine 150m2. Prostire se na dvije etaže, prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi toalet, kupaonica, dvije spavaće sobe i svaka ima izlaz na zajedničku terasu površine 100 m2 sa fenomenalnim otvorenim pogledom na more i Brijunsko otočje, prostrani osvijetljeni dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica. Na katu ville se nalazi prostrana spavaća soba sa garderoberom i kupatilom i terasa. Na okućnici se smjestio bazen iz kojeg se pruža pogled na more,sunčalište i dio za roštiljanje što upotpunjuje cijelokupni ugođaj. Villa se prodaje kvalitetno namještena sa svim kuhinjskim aparatima i elementima, opremljena ALU stolarijom dvoslojnih stakala te odvojenih brojila za struju i sa zajedničkim brojilom vode, sustav grijanja i hlađenja reguliran je sa po 4 jedinica klima uređaja. Uspješno se iznajmljuje tijekom turističke sezone. Nekretnina je smještena u oazi mira, okružena prirodom, a udaljenost do prvih uređenih plaža je svega pet minuta pješke.

Navedena villa s obzirom na površinu, kvalitetu, jedinstvenu lokaciju te otvoreni pogled na more koji se proteže sa same parcele, uhodani posao, predstavlja veoma zanimljivu nekretninu budućem vlasniku u svezi uživanja u istom u smislu obiteljskog, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga