EKSKLUZIVNO DVA LEGALIZIRANA OBJEKTA NA PROSTRANOM ZEMLJIŠTU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pomer, Medulin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 476 puta
Šifra oglasa: 5792402

Cijena:
190.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 101,00 m²
Broj soba: 1
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 5.196,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Općina Medulin smještena je na samom jugu istarskog Poluotoka u priobalju. Medulin, nekad ribarsko mjesto, danas je moderno turističko središte koje se u zadnjih deset godina istaknulo kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj što dokazuje i najveći broj ostvarenih noćenja proteklih godina.

Upravo u Pomeru, smjestila se ova legalizirana kuća površine 52 m2 sa spremištem koje je površine 49 m2. Nekretnina je neophodna adaptacija, a nalazi se na prostranome zemljištu ukupne površine 5196 m2. Prostire se na dvije etaže, podrum u kome se pristupa sa vanjske strane te može poslužiti budućim vlasnicima za razne mogućnosti i prizemna etaža u kojoj se nalazi kupaonica, dnevni dio i dio za spavanje,prostor za ručavanje. Spremište je površine 49 m2 te je također legalizirano i kao takvo se može koristiti ili prenamjeniti u druge svrhe. Nekretnina se nalazi u blizini svih popratnih sadržaja koji su neophodni da život, trgovina, banaka, škola, vrtića, apoteka, pošte, također i u neposrednoj blizini grada Pule. Kuća posjeduje struju i kućni broj, a na zemljištu se nalazi bušotina vode.
Oba legalizirana objekta nalaze se na prostranom poljoprivrednom zemljištu koje je bogatog sastava obzirom da se nekada obrađivalo te može poslužiti u smislu poljorivrede ili pak kao prostrana okućnica.

Navedeni objekti predstavljaju veoma zanimljivu nekretninu na mirnoj i atraktivnoj lokaciji, na samo 1,5 km do mora, i pruža budućem vlasniku mogućnost boravka u prirodi na mirnoj lokaciji i bijeg od gradske gužve u smislu zemljišta za odmor, rekreaciju, bavljenje poljoprivredom ili pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava..

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga