EKSKLUZIVNO KUĆICA U CENTRU SA OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 306 puta
Šifra oglasa: 5796745

Cijena:
208.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 90,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1960
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

Upravo u samom centru Fažanesmjestila se ova predivna poluugrađena prizemnica površine 90 m2. Kuća se nalazi na veoma mirnoj lokaciji u samome centru Fažane sa vlastitim pristupom za automobil i raspolaže sa dva parkirna mjesta unutar okućnice iste, ukoliko se isti prostor ne koristio kao terasni ili dvorišni dio. Navedena kamena prizemnica se sastoji od ulaznog predprostora, osvijetljenog kupatila, kuhinje sa prostorom za ručanje, dvije spavaće sobe i tavanskog dijela koji može služiti kao ostavni prostor sveukupne tlocrtne površine 40 m2 .Kuća posjeduje kamene zidove širine 60 cm, drvenu stolariju u zadovoljavajućem stanju kao i ulazna vrata, zamjenjene elektro instalacije prije nekoliko godina, vodne instalacije su zamjenjene prije dvadesetak godina s time da posjeduje svoja vlastita eksterna brojila struje i vode, te je spojena na gradsku kanalizaciju. Kuća se nalazi na nezamjenjivoj i mirnoj lokaciji blizu svih popratnih sadržaja kao što sutrgovine, plaže, vrtić, škola, restoran, šetnica, pošta, tržnica, igralište i na samom ulazu u starogradsku jezgru predivnog priobalnog ribarskog mjesta Fažane.

Navedena nekretnina zbog svoje nezamjenjive lokacije, površine i oblika predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja u istoj za ugodan obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga