EKSKLUZIVNO PRILIKA SAMOSTOJEĆA PRIZEMNICA NA PROSTRANOM ZEMLJIŠTU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 12.06.2024.
Oglas pregledan: 386 puta
Šifra oglasa: 5903564

Cijena:
200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 105,00 m²
Broj soba: 1
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 600,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja i ljudi koji se odlučuju za cijelogodišnje stanovanje u Općini Fažana, a isto tako je veoma pogodno za investicije sa veoma kratkim vremenskim povratom.

Upravo nedaleko od Fažane na svega 1 km do moranalazi se ova slatka samostojeća prizemnica površine 70 m2 sa upisanim spremištem od 8 m2, garažom 23 me i pomoćnom zgradom od 6 m2 i to sve na prostranom građevinskom zemljištu površine 705 m2. Kuća se sastoji od dnevnog boravka, blagovanice sa kuhinjom, spavaće sobe i kupaonice. Izlaz u dvorište je moguć i iz kuhinje i sa hodnika. U dvorištu je posađeno nekoliko različitih voćaka i vinova loza te ispred same kuće nalazi se natkriveni prostor za sjedenje kao i sa zadnje strane. Kuća je opremljena drvenom stolarijom i škriljama, jedinicom klima uređaja i peći na drva. Velika prednost ovoga objekta je prostrana građevinska okućnica na veoma pogodnoj lokaciji koja nam nudi mogućnsot puno veće izgrađenosti na zemljištu i znatnom povećanju vrijednosti nekretnine, a i razne mogućnosti za raspolaganje nekretninom kao višestambena nekretnina za stanovanje više obitelji ili za izgradnju ili daljnju prodaju.

Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, prostranog zemljišta, dodatnih pomoćnih objekata, garaže te blizine svih popratnih sadržaja predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili za uživanje u istom za ugodan obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga