EKSKLUZIVNO PROFITABILNA APARTMANSKA KUĆA SA BAZENOM I 6 STANOVA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 25.06.2024.
Oglas pregledan: 282 puta
Šifra oglasa: 5917763

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 500,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2004
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 400,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

U sklopu Općine Fažana na odličnoj lokaciji smještena je ova predivna apartmanska kuća površine 500 m² sa okućnicom od 400 m². Kuća se sastoji od 6 stambenih jedinica. Obiteljski prostrani stan se sastoji od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaone i nove moderne kuhinje, toaleta, kupaonice, dvije natkrivene terase i jedne prostrane zatvorene terase. Grijanje ovog stana regulirano je putem centralnog grijanja na pelete, peći na drva i dvije jedinice klima uređaja.

Ostala 4 stana namjenjeni su za turističko uspješno iznajmljivanje. Dva stana su površine 60 m2 i svaki od njih se sastoji od blagovaone, kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i prostrane terase (18 m2), a druga dva stana se sastoje od jedne spavaće sobe, blagovaonice, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice i terase i površine su cca 40 m2. U prizemlju kuće nalazi se još jedan stan koji je u fazi adaptacije te bi u budućnosti mogao biti još jedan stan. Svaki od stanova opremljen je jedinicom klima uređaja, PVC stolarijom sa komarnicima i prodaju se svim pokretninama. Okućnica podrazumijeva bazen površine 30 m2, izuzetno prostranu garažu površine 40 m2 i još 4 parkirnih mjesta, dvije vanjske ostave.

Ova nekretnina predstavlja veoma atraktivnu nekretninu na nezamjenjivoj lokaciji, te zbog svoje jedinstvenosti veličine stambene površine, sadržaja, velikog broja stanova, bazena, garaže, pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog blizine svih popratnih sadržaja za život kao i predivnih plaža, te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga