EKSKLUZIVNO TRI KUĆE ZA RENOVACIJU NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Smoljanci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  052/521-777

Oglas je aktivan od 18.08.2024.
Oglas pregledan: 219 puta
Šifra oglasa: 6066782

Cijena:
385.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 250,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1930
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 808,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • bez parkirnog mjesta
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Općina Svetvinčenat, smještena u južnom dijelu Istre, poznata je po svojoj autentičnoj atmosferi i povijesnim znamenitostima. Njezino središte dominira veličanstveni kaštel Morosini-Grimani, koji je simbol općine i često domaćin raznih kulturnih događanja. Uz povijesnu arhitekturu, Svetvinčenat se ističe i bogatom tradicijom lokalnih običaja i festivala, poput Festivala sira i vina. Posjetitelji mogu uživati u šetnjama kroz slikovite ulice, otkrivajući skrivene kutke i slikovite pejzaže. Ova općina nudi idealan spoj kulture, povijesti i prirode, pružajući nezaboravan doživljaj svakom gostu.

Upravo u jednom naselju u sklopu općine Svetvinčenat zvano Smoljanci nudimo tri kuće ukupnepovršine od 250 m2. Prva kuća predstavlja interesantnu nekretninu koja nudi velik potencijal za renovaciju i prilagodbu prema Vašim potrebama. Površina iznosi 100 m2 Smještena je na okućnici koja se prostire na 808 m2, pružajući obilje prostora za vanjske aktivnosti i eventualne nadogradnje.

Kuća se sastoji od dvije etaže, što omogućava raspodjelu prostora u dvije razine. Na svakom katu možete organizirati prostor prema vlastitim željama, bilo kao dnevni boravak, spavaće sobe ili radne sobe. S obzirom na to da je kuća u stanju koje zahtijeva renovaciju, imate priliku oblikovati je prema vlastitim potrebama i ukusu.

Voda se osigurava putem bunara, što može biti ekonomska opcija za opskrbu vodom, iako može zahtijevati određenu pažnju i održavanje. Kuća se sastoji od tri prostorije koje mogu biti prilagođene Vašim potrebama, kao i jedne kupaonice. Unutar ovog rasporeda mogućnosti za preuređenje su brojne, ovisno o Vašim željama za funkcionalnošću i udobnošću.

Uz kuću se nalazi drugi objekt površine otprilike 40 m2. Ovaj prostor može služiti za parkiranje vozila, kao i za odlaganje alata i drugih potrebnih predmeta. U sklopu nekretnine također se nalazi štala površine oko 40 m2, koja može biti korištena za različite svrhe, uključujući skladištenje, radionicu ili čak kao prostor za kućne ljubimce. Treća kuća sa površinom od otprilike 40 m2 može pružiti dodatne mogućnosti za skladištenje ili druge namjene koje su vam potrebne.

U zaključku, navedene nekretnine pružaju odličnu priliku za stvaranje vlastitog doma s puno prostora za personalizaciju. Iako zahtijeva renovaciju, njezin potencijal, zajedno s dodatnim objektima i velikom okućnicom, čini je privlačnom opcijom za one koji žele uložiti trud i kreativnost u stvaranje idealnog životnog prostora.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 99 2982 283
[email protected]
Ana Tomičić
Administrator

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga