ETAŽA KUĆE U OPATIJI SA VRTOM I GARAŽOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Opatija, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5795357

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 4
Energetski certifikat: D
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 450,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Opatija, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske.Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljetii zimi. Predivna priroda, parkovi,stare austro-ugrskeville, šetališta i plaževeć 160 godina privlače turisteiz Europei svijeta. Opatija, šarmantan primorski grad bogate povijesti i kulture, oaza je mnogih prekrasnih lokacija, šetnica uz more, spomenika, šarolikih parkova i idiličnih vila.

Upravo u Opatiji prodajemo etažu kuće na prvom katu na izuzetno dobroj lokaciji, iznad Slatine i plaža. Kuća se sastaji od dva stana sa zasebnim ulazima.
Prodajemo stan na prvom katu, odličnog je rasporeda koji se sastoji od četiri sobe, kuhinje s blagovaonicom, hodnika, kupaonice, toaleta. Sve su sobe južno orijentirane sa balkonom i pogledom na more.
Etaži pripada dio okućnice pa će budući vlasnik u potpunost moći uživati i družiti se sa obitelji i prijateljima na dvorištu koje je ograđeno. U sklopu kuće je garaža od 25m2 te još jedno parkirno mjesto.
Grijanje u stanu centralno etažno na plin te je postavljena i jedna klima u dnevnom boravku.
Nekretnina nudi sve prednosti kuće, a nalazi se u neposrednoj blizini centra grada te najbitnijih sadržaja, plaža i šetnice zbog čega je vrlo tražena lokacija.

Nekretnina predstavlja odličnu investiciju obzirom na svoju površinu, broj soba, vanjski uređeni dio sa vrtom, parkingom i garažom, pogledom na more, sadržajem kao i blizini mora, u smislu obitejskog života višečlane obitelji te je idealna kao nekretnina za opuštanje i uživanje na ovom jedinstvenom dijelu Jadranskog područja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga