Ovaj oglas je istekao!

Gorski Kotar - Jedinstvena kuća okružena šumom - PRILIKA

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ravna Gora, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas pregledan: 342 puta
Šifra oglasa: 5839873

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 295,00 m²
Godina izgradnje: 2018
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.865,00 m²

Opširnije o oglasu

Smještena daleko od gradske vreve, na osami u unutrašnjosti Hrvatske, u Gorskom Kotaru nalazi se jedinstvena luksuzna drvena kuća okružena prirodom koja pruža odmor za dušu i tijelo.
Sva stolarija sastoji se od sibirskog ariša (punog drva 1. klase). Prednje pročelje je od reflektirajućeg stakla koje osim što pruža privatnost pruža i nevjerojatan pogled na prirodu koja oduševljava u svim godišnjim dobima.
Kuća se sastoji od podruma s garažom, prizemlja i prvog kata. Kuća ima dva ulaza: glavni ulaz s bočne strane prizemlja te ulaz kroz garažu.
Kuća se sastoji od vinskog podruma u kojem se nalazi stakleni ormar s vinima  te dugački stol s visokim stolicama,dok se podrumska etaža sastoji od: saune, garderobe, tuša i kade te odvojenog WC-a.
U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kaminom, potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica koncepta otvorenog prostora te WC za goste. Dnevni boravak pruža izlaz na natkrivenu prednju terasu s jacuzzijem te izduženim vanjskim bazenom, dok se iz kuhinje pruža izlaz na stražnju terasu koja uključuje prostor za objedovanje na otvorenom, roštilj, ukopan fire pit za druženje uz vatru i drvenu kućicu za djecu.
Na prvom katu se nalaze tri spavaće sobe sa ostaklenjim walk-in tuševima i odvojenim toaletima.
Cijela kuća grije se uz pomoć dizalice topline (Stiebel Eltron), podnog grijanja i hlađenja u svim prostorijama (uključujući i garažu) te ventilokonvektorima za grijanje i hlađenje, a kontrola je omogućena putem aplikacije (smart home system). Bazen je grijan s toplinskom pumpom (Garden), ima elektrolizu vode i Ph neutral automatic Zodiac.
Za potpunu sigurnost i privatnost nekretnina je opremljena alarm i video nadzorom.
Ukupna izgrađena površina je 295 m2, od čega interijer zauzima površinu od 184 m2, garaža za dva automobila 34 m2, vanjski bazen 27 m2 i terase 50 m2.
U slučaju da je kupac fizička osoba, tražena cijena iznosi 850.000 EUR. U slučaju da je kupac društvo sa sjedištem u Hrvatskoj registrirano u sustavu PDV-a, tražena cijena iznosi 850.000 EUR uz primjenu čl. 75. stavak 3. t. c) Zakona o PDV-u.
 

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent24177
Direktan link: https://regent.hr/property/jedinstvena-kuca-u-gorskom-kotaru/

Regent agencija za nekretnine