GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA OBJEKTOM NA PREDIVNOM BRDAŠCU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mrgani, Kanfanar, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 562 puta
Šifra oglasa: 5795476

Cijena:
104.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 72,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • bez parkirnog mjesta
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Selo Mrgani, koje je na samo 20 km od Rovinja šampionu jadranskog turizma, nalazi se jedno predivno malo mjesto sa kojeg je pogled na limski kanal neizbježan.U Mrganima se ljudi bave poljoprivredom i najmom kuća u ljetnoj sezoni.

Na prodaju je zemljište u selu Mrganima, koje je klasificirano kao građevinsko zemljište. Ukupna površina zemljišta iznosi 1232 m2. Ovo zemljište je idealno za izgradnju više kuća za odmor i ima veliki potencijal za ulaganje. Na samom zemljištu se nalazi objekat od 72 m2, koji je legaliziran, izgrađen je prije 1968g. Zemljište se nalazi u naselju,i na zemljište se dolazi sa asfaltirane ceste. Infrastruktura se nalazi do zemljišta,potrebno je predati zahtjev za priključak.

Lokacija zemljišta je iznimno povoljna. Nalazi se samo 20 km udaljeno od Rovinja, popularnog turističkog odredišta. Ova blizina Rovinja pruža brojne mogućnosti za turističku privlačnost i omogućuje laku dostupnost raznim sadržajima i atrakcijama koje Rovinj nudi.

Zemljište je idealno za izgradnju kuća za odmor, što je vrlo traženo na turističkom tržištu. Investicija u izgradnju ovakvih objekata može se brzo vratiti zbog povoljne lokacije i potražnje za smještajem za odmor u ovom području.

S obzirom na činjenicu da je zemljište već podijeljeno na pet čestica, postoji mogućnost da se isparcelizira po želji budućeg kupca.
Ova fleksibilnost omogućava kupcima da prilagode veličinu i dizajn svojih objekata prema svojim potrebama i preferencijama.

Uzimajući u obzir sve navedene faktore, ovo zemljište u selu Mrganima predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za izgradnju kuća za odmor. Povoljna lokacija, blizina Rovinja i potražnja za smještajem u ovom području čine ga privlačnim izborom za brzo vraćanje uloženog kapitala.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga