GRIŽANE, prekrasna vila u zaleđu Crikvenice

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grižane-Belgrad, Vinodolska Općina, Primorsko-goranska

Telefon  095/849-7660, 051/858-544

Oglas je aktivan od 04.11.2023.
Oglas pregledan: 414 puta
Šifra oglasa: 5504314

Cijena:
1.390.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 220,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 602,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

U Crikveničkom zaleđu smještena je jedinstvena urbana vila koja se ističe svojim modernim dizajnom, elegantnim linijama i prostranim staklenim površinama.

Ova vila ima dva dvoetažna stana, a svaki stan nudi komforan i luksuzan životni prostor. U prizemlju svakog stana nalazi se prostran dnevni boravak povezan s blagovaonicom i kuhinjom, s ukupnom površinom od otprilike 48 četvornih metara. Također, u prizemlju se nalazi jedna spavaća soba i kupaonica. Iz dnevnog boravka možete izaći na predivan bazen okružen uređenim okolišem, pružajući vam priliku za opuštanje na otvorenom.

Na katu svakog stana nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dvije od tih soba imaju balkon, dok je jedna soba posebno pozicionirana izvan glavnih gabarita vile i pruža spektakularan pogled na more i okolicu. Svaki stan također dolazi s ostavom površine 6 četvornih metara i tri parkirna mjesta, pružajući obiteljima i gostima dovoljno prostora i udobnosti.

Vila je opremljena visokokvalitetnim materijalima i modernom tehnologijom, uključujući sustave za video nadzor i alarm. Fasada vile je izolirana sa 15 cm stiroporom i završava s 1,5 mm grundputz nanosom sa završnim nanopremazom, što osigurava izvrsnu termalnu izolaciju. Grijanje se može osigurati putem inverterskog klima uređaja ili podnog grijanja na palat kaminu.

Vila je izgrađena od čvrste opeke porotherm Wienerberger, što jamči trajnost i kvalitetu konstrukcije. Prozori i vrata su visokokvalitetni, sa staklima koja pružaju energetsku učinkovitost. Ova nekretnina također ima mogućnost turističkog najma, što može generirati značajan godišnji prihod.

Crikveničko zaleđe i ova izuzetna vila čine savršeno mjesto za opuštanje, uživanje u prirodnoj ljepoti okolice te istovremeno pružaju sve potrebne moderne sadržaje za udoban život ili iznajmljivanje.


Za sve dodatne informacije ili dogovor oko razgleda nazovite agenta !





ID KOD AGENCIJE: 1798

Koraljka Barbir
Agent s licencom
Mob: +385 95 8497 660
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga