Hotel, izletište - Baranja, uhodan posao!

Timax Real Estate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Karanac, Kneževi Vinogradi, Osječko-baranjska

Telefon  01/2750-943, 091/151-1995

Oglas je aktivan od 15.07.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5936425

Cijena:
800.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: poslovno-stambena zgrada
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 2.500,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Hotel, izletište - Baranja (Karanac) uhodan posaoPovršina: 2500 m2
Prekrasno obnovljena ladanjska kuća na imanju u prepoznatljivom kontinentalnom turističkom središtu, Karanac u Baranji, pomno je osmišljena i prenamijenjena u Heritage hotel u kombinaciji rustikalnog i modernog uređenja, a smještena je na zemljištu od 2500 m2.
Hotel posjeduje kategorizaciju 4 zvjezdice (****), a sastoji se od 10 soba i 2 apartmana koji broje ukupni kapacitet od 36 ležajeva, prostrane blagovaonice za smještaj do 50 osoba koja se lako može preobraziti u multimedijalnu dvoranu za razne domjenke, edukacije, promocije ili opuštenja druženja uz pucketanje vatre iz velikog kamina te raznih drugih prostorija. Površina parcele osigurava dovoljan broj parkirnih mjesta te dovoljno prostora za razne dodatne aktivnosti koje se odvijaju u sklopu hotela: boćalište, viseća kuglana, teren za badminton, igralište za djecu, kutak za stare seoske sportove (bacanje potkove, rušenje tronošca,...), teren za mali nogomet, staza za streličarstvo.
Uhodan posao s iznimnim rezultatima i velikim potencijalom, mogućnost suradnje/partnerstva te razne druge kombinacije. Idealna destinacija za aktivni odmor, team buildinge,...
Vlasništvo uredno 1/1, vlasnik pravna osoba. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga