ISTRA, BARBAN - Rustikalna vila s bazenom u mirnom naselju

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rebići, Barban, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 30.05.2024.
Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5889229

Cijena:
565.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 250,00 m²
Broj soba: 7
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 587,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, BARBAN - U bližoj okolici Barbana smjestila se ova ugodna i topla rustikalna vila s bazenom, idealna za odmor i cjelogodišnji boravak.

U manjem i mirnom pitoresknom naselju idealnom za obiteljski život ili godišnji odmor, smjestila se ova topla vili koja se sastoji od sveukupno 250m2 stambenoga prostora, a koji su podijeljeni na dvije etaže. Riječ je o kvalitetnoj obiteljskoj vili koja svojim budućim vlasnicima osigurava mir i privatnost. Svojom lokacijom ova vila nudi sve što je potrebno za siguran i miran boravak dok se i dalje nalazi u neposrednoj blizi svog sadržaja potrebnog za siguran i miran obiteljski život.

OPIS NEKRETNINE:
U prizemlju vile nalazi se ulazno predvorje s prostorom za garderobu, koje nas uvodi prema prostoru namijenjenome dnevnom životu, a gdje su se smjestili opremljena kuhinja s prostranom blagovaonom i komotni dnevni boravak. Iz istoga se prostora proteže izlaz na vanjski dio natkrivene ljetne terase s pristupom prema okućnici i bazenu. Na prizemlju vile možemo još pronaći odvojene u privatnijem dijelu, 3 spavaće sobe i 2 kupatila, kao i gostinjski toalet.

Prvome katu vile pristupa se unutarnjim stepeništem, a gdje su se smjestile dodatne 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. Na istoj etaži imate priliku opustiti se u Wellness prostor koji sadrži saunu i dio namijenjen vježbanju pilatesa. Ono što gornji kat vile dodatno krasi, jest veća natkrivena terasa na kojoj se nalazi jacuzzi, a s koje se jednako tako proteže i predivan pogled na krajolik.

OPIS OKUĆNICE:
Vila je tako smještena na parceli od 587m2, a kada oduzmemo prostor koji zauzima vila i bazen na raspolaganju vam ostaje komotnih 375m2 uređenog dvorišta. Okućnica vile u potpunosti je ograđena zidom, a time je sigurna za zabavu i odmor s obitelji i prijateljima. Pristupom okućnici kroz kapiju smjestila su se 3 parking mjesta za vaše limene ljubimce, koje je po volji budućih vlasnika moguće i natkriti. Centralni dio dvorišta ipak zauzima bazen od 30m2 s prostorom za sunčanje i ležaljke.

Za najmlađe članove svoje obitelji i kućne ljubimce ne morate brinuti jer se na okućnici nalazi dovoljno zelene površine za bezbrižnu igru. Boravak na otvorenome zraku poseban je uz ukrašeno dvorište prirodnim mediteranskim biljem, te pruža dovoljno privatnosti.

DODATNE INFORMACIJE:
* Kuća je opremljena s centralnim sustavom za grijanje na pelete i klima uređajima na svakoj etaži.
* Prodaje se namještena kako je vidljivo i na slikama.
* Vlasništvo je uredno, te posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.
* S obzirom na pametnu orijentaciju vile, sve su prostorije obogaćena prirodnom svjetlosti što sam boravak čini značajno ugodnijim.

Vila je tako smještena na samom rubnom dijelu manjeg naselja, što ju čini idealnom za sve koji traže siguran i miran kutak za svoju obitelj ili kao opciju za investicijom u vidu turizma.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30810

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga