ISTRA, BUJE samostojeća montažna kuća s bazenom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Buje, Istarska

Telefon  091/557-4566, 051/858-544

Oglas je aktivan od 28.05.2024.
Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 5886457

Cijena:
430.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 146,14 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 450,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

ISTRA, BUJE samostojeća montažna kuća s bazenom

Na prodaju je samostojeća montažna kuća s bazenom, smještena u mirnom mjestu u okolici Buja. Ova atraktivna nekretnina pruža sve što vam je potrebno za udoban i opuštajući život, bilo da tražite dom za odmor, turističku nekretninu ili mjesto za cjelogodišnje stanovanje.

Kuća ima ukupnu površinu od 146.14 m2, raspoređenu na dvije etaže. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, hodnik, WC i ostava. Stepenicama se dolazi do kata gdje su smještene tri spavaće sobe, kupaonica i hodnik. Glavna spavaća soba ima pristup balkonu, savršenom za jutarnje opuštanje uz kavu. Iz spavaćih soba se vidi djelomično pogled na more. Kuća ima i potkrovlje visine oko 1m, koje se može koristiti kao dodatno spremište.

Za grijanje su predviđene klimatske jedinice u spavaćim sobama, električni radijatori u kupaonici te instalacije za ugradnju peći na drva. Dnevni boravak ima izlaz na natkrivenu terasu, idealnu za uživanje u toplim danima. Pored terase se nalazi sunčalište i prostrani bazen površine 33 m2, savršen za osvježenje i relaksaciju.

Unutrašnjost kuće je opremljena vodootpornim laminatom u spavaćim sobama i dnevnom boravku, dok su u kupaonici i WC-u postavljene keramičke pločice. Kuća je opremljena kvalitetnom PVC stolarijom.

Okućnica se prostire na parceli od 540 m2, gdje je osiguran prostor za parking. Postavljena je ograda, a planirana je i ugradnja klizne ograde za ulazak automobila.

Kuća se prodaje bez namještaja i sanitarija, pružajući vam priliku da je uredite prema vlastitim željama.

Lokacija ove kuće je idealna, udaljena svega nekoliko minuta vožnje od Buja, 8 km od mora, 4 km od Buja, 18 km od Umaga, a granični prijelazi su udaljeni samo 5 km.

Ova nekretnina nudi savršenu kombinaciju mira i blizine svih važnih sadržaja, čineći je idealnim izborom za vašu novu investiciju.

ID KOD AGENCIJE: 2855

Molo Longo nekretnine
Mob: +385 91 5574 566
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga