Istra, Fažana - Luksuzna vila na vrhunskoj lokaciji s pogledom na more

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5839887

Cijena:
2.600.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 340,00 m²
Godina izgradnje: 2016
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 640,00 m²

Opširnije o oglasu

Na ekskluzivnoj lokaciji u Fažani smjestila se luksuzna vila u elitnom i mirnom djelu Fažane na svega 80 m od plaže i 200 m od centra Fažane.
Ova vila ukupne NKP 340 m2 u Fažani zaista predstavlja pravu rijetkost na tržištu s obzirom na svoje izvanredne karakteristike i pažljivu izgradnju te elegantan i pažljivo osmišljen dizajn.
U izgradnji vile korišteni su vrhunski materijali, višeslojna najkvalitetnija aluminijska stolarija, dizajnerski podovi i namještaj, debela izolacija itd.
Oprema:
Vila je opremljena alarmnim sustavom, video nadzorom sa svih strana, podnim grijanjem pokretanim pomoću fan coil jedinica, grijanjem tople vode putem sunčevih kolektora, centralnim usisivačem prašine za cijelu kuću i klima uređajima. Također je ugrađen i lift a kupaonica u prizemlju je prilagođena za osobe sa invaliditetom. Kompletna kuća je građena za osobe sa invaliditetom te se kolicima može pristupiti svakoj prostoriji.
Sama vila se sastoji od podruma, prizemlja i prvog kata te predivne velike terase na krovu. U podrumu je smještena konoba sa kuhinjom, toalet, ostava, prostorija za spremište tople vode i sustava grijanja i praonica rublja. U prizemlju vile gdje je smješten i prekrasan ulaz u samu vilu nalazi se predprostor sa ormarima za obuću i odjeću te wc za goste, iz predprostora ulazi se u veliki dnevni boravak i blagovaonicu sa otvorenim pogledom na dvorište i bazen.
Iz blagovaonice ulazi se u kuhinju za koju su postavljena dodatna vrata a iz kuhinje također postoji izlaz na terasu sa stolom i stolicama za uživanje tijekom ljetnih mjeseci. U prizemlju je također smještena jedna spavaća soba sa kupaonicom. Na prvom katu vile smjestile su se 4 spavaće sobe sa kupaonicama i stubište za izlaz na krovnu terasu.
Prekrasan pogled na more pruža se već iz prizemlja vile s obzirom da se vila nalazi u drugom redu od mora a kuće ispred imaju uvjetovanu gradnju samo prizemlja te je s obzirom na to pogled zauvijek osiguran. Sa krovne terase pogled se pruža na cijeli Fažanski kanal, centar Fažane i Brijunsko otočje.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent51539
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-fazana-luksuzna-vila-na-vrhunskoj-lokaciji-s-pogledom-na-more/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga