ISTRA, GALIŽANA - Dvije moderne vile s panoramskim pogledom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Galižana, Vodnjan, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 08.06.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5899341

Cijena:
1.170.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 579,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, GALIŽANA - Dvije moderne vile smještena na mirnoj lokaciji s neponovljivim panoramskim pogledom na more i otočje Brijuni, a sve to već s prizemlja vila.

Ponosno predstavljamo projekt dviju ekskluzivnih vila smještenih u mirnome naselju poznatome kao Galižana. Riječ je dvjema modernih vila koje sa sastoje od ukupnih 280.32m2, odnosno svaka od 140,16m2 stambenoga prostora. Riječ je o luksuznim vilama koje, ne samo da nude utočište od užurbanosti modernog života, već predstavljaju i nevjerojatni dokaz arhitektonskih rješenja. Uz pomno izabranu lokaciju koja sadržaj potreban za svakodnevni život čini lako pristupačnim, kao i kristalno čiste plaže i uređene šetnjice, ove vile obećavaju životni stil neusporedive sofisticiranosti i mira.

Tijekom dizajna vila veliki dio fokusa posvetio se na najsitnije detalje s ciljem postizanja visoke razine elegancije, komoditeta i kvalitete. Riječ je o vilama koje su udaljene svega 6 km od uređenih plaža i šetnjica, kao i 9 km od Pule, kao najvećeg grada istarskog poluotoka.

Uputite se s nama u ovu nevjerojatno priliku i doživite jedinstveno iskustvo, a vrlo je moguće kako će vaša potraga za idealnom nekretninom upravu tu i završiti.

OPIS NEKRETNINA:
Ove luksuzne nekretnine savršeno su osmišljene i raspoređene su na dvije etaže, prizemlje i kat.

Središnji dio prizemlja svake vile koncipiran je kao otvoreni prostor bez pregradnih zidova, a koji se sastoji od prostrane i moderne kuhinje opremljene vrhunskom aparaturom, zatim prostrane blagovaonice dovoljne za cijelu obitelj, kao i modernog i prostranog dnevnoga boravka. Ovaj dio prizemlja idealan je za druženje i zabavu s prijateljima i obitelji, a moramo istaknuti kako se iz dnevnog boravka pruža direktan pristup prema uređenoj okućnici s bazenom i sunčalištem, uz pomoć pomične staklene stijenke.
U prizemlju vile dodatno se smjestila prva spavaća soba, idealna za goste ili članove obitelji, zatim i moderna gostinjska kupaonica. Vlasnici vile pazili su na svaki detalj tijekom osmišljavanja projekta i organizacije unutarnjeg prostora, tako da moramo istaknuti kako je cijeli prostor vile osvijetljen prirodnom svjetlošću što stvara osjećaj topline i luksuza, te sam boravak u vili čini ugodnijim.

Modernim stubištem koje se nalazi u ulaznome predvorju pristupamo prvoj etaži vile, koja je koncipirana kao u potpunosti privatan prostor u kojemu se smjestila master spavaća soba s privatnom kupaonicom. Kao poseban detalj spavaće sobe jest pristup prema privatnoj terasi koja je dijelom natkrivena i dijelom nenatkrivena, a savršena za odmor i opuštanje na svježem zraku, uz predivan i neponovljiv panoramski pogled na more.

Riječ je o ekskluzivnoj nekretnini koja predstavlja vrhunsku priliku za privatnom obiteljskom nekretninom, ali jednako tako predstavlja izvrsnu priliku za vlastitom investicijom u smjeru razvoja luksuznog turističkog proizvoda.

OPIS OKUĆNICE:
Okućnica vila bit će u potpunosti ograđena i uređena u cilju kako bi osigurale maksimalnu razinu privatnosti i mira. Centralni dio uređene okućnice svake od vila zauzimat će bazen od 32 m2 sa sunčalištem. Pored bazena nalazi se i natkrivena terasa idealna za zabavu i odmor s prijateljima i obitelji. Svaka vila posjedovat će i 2 vlastita parking mjesta na okućnici, a koje je po potrebi ili željama budućega vlasnika moguće natkriti.

DODATNE INFORMACIJE:
* vile se prodaju u potpunosti namještene, te su useljive odmah ili spremne za turističku rentu.
* vile se prodaju sa svim popratnim potrepštinama (tanjuri, čaše, pribori, posteljine, itd.).
* za sve one koji su zainteresirani za turizam, vile posjeduju poseban program iznajmljivana koji osigurava fiksnu i sigurnu zaradu svake sezone, a uz to imate priliku odmah ugovoriti i profesionalni property management u cilju vođenja brige o gostima, rezervacijama i nekretnini.
* svaka vila posjedovat će podno grijanje, dizalicu topline, klima uređaje u svakoj prostoriji, te dimnjak s mogućnosti postave peći na pelete ili drva.
* pogled na more i otočje Brijuni proteže se već s prizemlja, a onaj najljepši dio pogleda pruža se naravno iz privatne spavaće sobe na katu vila.
* vlasništvo vila je uredno, 1/1, bez financijskog tereta.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovih dviju prekrasnih vila, te iskoristite brojne mogućnosti koje vam pružaju. Za sva dodatna pitanja ili potrebne informacije, kao i želju za organizacijom termina razgleda vila i lokacije slobodno nas kontaktirajte s povjerenjem.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31029

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga