ISTRA, MARČANA - Kamena vila u privatnom naselju

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 76 puta
Šifra oglasa: 5907267

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2015
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 770,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, MARČANA - Kvalitetna kamena vila smještena na mirnoj lokaciji u privatnome luksuznom naselju, nadomak plaža i svog potrebnog sadržaja.

Ponosno predstavljamo ovu kvalitetnu kamenu vilu smještenu na svega nekoliko kratkih minuta lagane vožnje od centra naselja Marčane i predivnih prirodnih plaža. Riječ je o vili sagrađenoj 2015. godine u tradicionalnom istarskom stilu, a nalazi se smještena u manjem luksuznom naselju okruženom prirodom i zelenilom. Nadomak vile se tako nalaze jedne od ljepših prirodnih plaža s kristalno čistim morem idealnim za zabavu, druženje i odmor nakon aktivnoga dana, kao i što se nadomak vile nalazi sav sadržaj potreban za siguran i miran boravak.

OPIS NEKRETNINE:
Ova visoko kvalitetna i uredno održavana vila se tako sastoji od ukupnih 160 m2 stambenoga prostora koji se dijele na dvije etaže, prizemlje i kat.
Prizemlje vile se tako sastoji od ulaznoga predvorja s prostor za garderobu koje nas zatim vodi prema dnevnome prostoru vile koji koncipiran po sistemu \"open space\" prostora bez pregradnih zidova. Tu se smjestio suncem okupan komotni dnevni boravak, zatim blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj i u potpunosti opremljena kuhinja. Dnevni boravak krasi funkcionalan kamin idealan za hladnije mjesece u godini. Iz prizemlja vile proteže se nesmetan pristup okućnicu i vanjskoj većoj natkrivenoj terasi idealnoj za druženje i zabavu s prijateljima i obitelji. Dodatno, u privatnome dijelu prizemlja vile smjestila se prva spavaća soba s vlastitom kupaonicom, kao i gostinjski toalet, te spremište.

Unutarnjim stubištem pristupa se gornjoj etaži vile, koja se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe svaka s vlastitim walk-in ormarom i kupaonicom. Svaka soba posjeduje i pristup prema većoj natkrivenoj terasi s pogledom prema raškom zaljevu i zelenilu.

OPIS OKUĆNICE:
Vila je smještena na prostranoj u potpunosti ograđenoj okućnici od 770 m2, kada oduzmemo prostor koji zauzima vila i bazen na raspolaganju vam ostaje komotnih 311 m2 uređene i održavane okućnice idealna za zabavu i bezbrižnu igru vaših najmlađih članova obitelji.
Ograđenoj okućnici pristupa se kroz električnu kapiju, gdje se nalazi i parking dovoljan za 2 automobila, a kojega je moguće i natkriti sukladno željama ili potrebama budućih vlasnika.
Centralni dio okućnice zauzima prostrani bazen od 37m2 sa sunčalištem idealnim za opuštanje, a pored kojega se smjestila već spomenuta natkrivena ljetna terasa s blagovaonskim stolom i vanjski roštilj.
O zelenilu na okućnici brine sustav automatskog navodnjavanja.

DODATNE INFORMACIJE:
* Vila se prodaje u potpunosti namještena.
* Vlasništvo vile je uredno, bez financijskog tereta, te posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.
* Opremljena je klimama uređajima u svakoj prostiji, postavljeno je centralno grijanje na plin u svim prostorijama, kao i podno grijanje u kupatilima.
* Na krovu su postavljeni solarni paneli koji se koriste za toplu vodu.
* U dnevnome boravku nalazi se kamin na drva kojim osim posebnog ugođaja kojega stvara tijekom hladnijih mjeseci u godini, koristi se i kao dodatan izvor grijanje prostora.
* Vila je opremljena sigurnosnim sustavom alarma, senzora i kamera.

Radi se idealnoj prilici za sve one koji traže kutak raja za sebe i svoju obitelj ili kao opcija za turizam s obzirom na to kako je nekretnina već kategorizirana na svojih 4 zvjezdice.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31189

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga