Istra, Motovun – Prestižna vila s panoramskim pogledom u \\"Maloj Toskani\\"

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5839914

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 1.080,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 14,59 m²

Opširnije o oglasu

U prekrasnom središnjem dijelu istarskog poluotoka koji je poznat i pod nazivom „Mala Toskana“ smjestilo se grandiozno imanje . Imanje je izgrađeno na prostranoj parceli od 14.589 m2 okruženo prirodnim ljepotama sa panoramskim pogledom na povijesni grad Motovun, more i istarski krajolik koji oduzima dah. Izvanredni dizajn imanja pruža osjećaj relaksacije, mira i privatnosti. Imanje se nalazi na vrlo pristupačnoj lokaciji s brzim pristupom ključnim srednjoeuropskim autocestama. Blizina Međunarodne zračne luke Pula i Venecije, kao i više marina čini ovo imanje jedinstvenom investicijskom prilikom za cjelogodišnji boravak.
Vanjski prostor imanja sastoji se od prostrane terase s blagovaonom i dnevnim boravkom, grijanog infinity bazena i ljetne kuhinje s roštiljem. Ovo izuzetno imanje idealno je za ljubitelje mediteranskog načina života koji se žele opustiti i nesmetano uživati u svim sadržajima koje ovo jedinstveno imanje pruža.
Glavni dio prizemlja je otvorenog koncepta koji sadrži kuhinju, atrij za doručak, blagovaonicu i prostrani dnevni boravak s kaminom.
Glavni kat ima izravan pristup vanjskoj blagovaonici, bazenu i zabavnim sadržajima koji uključuju prostor za gospodski klub, vinoteku i komercijalnu kuhinju.
Unutarnje stepenice vode na gornji kat s četiri spavaće sobe s kupaonicama, svaka s balkonom koji pruža neodoljiv pogled. Stubište također vodi do spa centra s unutarnjim bazenom, saunom i teretanom.
Dvije dodatne spavaće sobe s kupaonicom dostupne su vanjskim stubištem s druge strane posjeda.
SADRŽAJ IMANJA :
6 spavaćih soba, 6+ punih kupaonica
Veliki dnevni boravak i blagovaona
Obiteljska kuhinja s prostorom za doručak u atriju Vanjski dnevni boravak i blagovaonica
Spa centar s unutarnjim bazenom (protustrujno plivanje) i saunom
Teretana s pristupom vanjskoj terasi
Vanjski grijani infinity bazen s jacuzzijem i sunčalištem s panoramskim pogledom
Kuća uz bazen s vanjskim kaminom i terasom za roštilj
Vinarija s prostorom za gospodski klub
Komercijalna kuhinja
Apartman za osoblje
Ostava
Garaža za dva automobila s punjačem za dva EV vozila
Parkirno mjesto za više automobila
INTERIJER
Jedinstven ugođaj ovog imanja donosi pomno isplanirani interijer koji pruža fokus na detalje i u kombinaciji s umjetnošću ovo imanje čini originalnim.
Za poseban dizajn interijera ovog imanja pobrinuli su se Studio Franić Šekoranja, poznati hrvatski studio za dizajn interijera odgovoran za desetke nevjerojatnih i originalnih projekata u Hrvatskoj i izvan nje. Inspirirani istarskom prirodom kombiniraju najkvalitetnije materijale od kamena, drva stakla i keramike. Kontast svjetla i sjene spaja se s teksturama različitih materijala i finih tkanina i pruža osjećaj komfora i udobnosti, dok u vanjskom dijelu gosti mogu uživati u sauni i bazenu koji pruža panoramski pogled na prekrasan krajolik koji okružuje vilu, tu se nalazi i Binary koji je idealan za prave ljubitelje vina.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent24866
Direktan link: https://regent.hr/property/jedinstveno-elegantno-imanje-u-istri/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga