ISTRA, NOVIGRAD - Atraktivni restoran i pansion s uhodanim p

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novigrad, Istarska

Telefon  097/766-8214

Oglas je aktivan od 10.05.2023.
Oglas pregledan: 688 puta
Šifra oglasa: 5271538

Cijena:
2.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 900,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1800
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.317,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Etažno plinsko centralno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, NOVIGRAD - Atraktivni restoran i pansion s uhodanim poslom

Turistički gradić Novigrad-Cittanova smješten je na zapadnoj obali Istre i ističe se među brojnim istarskim gradićima po jedinstvenim prirodnim ljepotama, bogatoj kulturnoj baštini te zasigurno velikim srcem domaćina. To je i grad koji se hvali jednim od najčišćih mora na ovom dijelu Mediterana. Novigradska rivijera se proteže od Dajle do ušća rijeke Mirne, a krasi je razvedena, niska i pristupačna obala, kamenitih i šljunčanih plaža.
Novigrad je graditeljski biser prepun povijesnih znamenitosti, bogatog kulturnog nasljeđa, sačuvanih prirodnih ljepota, ali i vrhunskih gastronomskih delicija i drugih atributa koji će boravak u gradu svakome učiniti više no ugodnim te ga nagnati da se ovdje ponovo vrati.
Zbog svega navedenoga, ovaj gradić je s godinama postao primamljivo odredište turistima iz čitave Europe pa i svijeta, od kojih se mnogi redovito vraćaju.

U neposrednoj blizini Novigrada smjestio se ovaj stambeno-poslovni objekt površine oko 900 m2 smješten na parceli od 1317 m2 koji je udaljen svega 10 minuta od prvih plaža, centra grada i njegovih zbivanja što ga čini idealnom investicijom za odmor i bijeg od buke.

U prizemlju objekta nalazi se kompletno uređen restoran s kuhinjom, sa oko 30 sjedećih mjesta te izlazom na vanjsku terasu na kojoj se nalazi do 100 sjedećih mjesta.
Restoran se može pohvaliti nagradama za najbolje uređeni restoran u regiji 2021. godine. U prizemlju se također nalazi kotlovnica, vešeraj, skladišni prostor te recepcija. Sobe se prostiru kroz prizemlje i prvi kat. Sveukupno ima devet spavaćih soba. Jedna soba površine 54 m2 koji se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaone, jedna soba površine 37 m2 koja se sastoji od prostrane spavaće sobe i kupaone te sedam soba površine 25 m2 koje se sastoje od spavaće sobe i kupaone koja svaka ima vlastiti balkon površine 6 m2.
Na prvom katu, sa zasebnim ulazom, se nalazi stan u roh-bau fazi površine oko 170 m2 koji se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, 3 spavaće sobe, kupaonom te salom za biljar. Objektu također pripada i pomoćni objekt koji se trenutno koristi kao skladište za bicikle te bazen.

Grijanje je putem centralnog grijanja na plin, a dodatno grijanje i hlađenje putem klima uređaja.

U neposrednoj blizini se nalazi javni parking.

Izvrsna prilika za osobe koje su voljne pokrenuti vlastiti posao na izvrsnoj lokaciji, ili vrlo jednostavno prostor se može prenamijeniti u vilu.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 14045

Marko Pavlović
Vanjski suradnik
Mob: +385 97 766 8214
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga