Istra, Poreč – Dizajnerska vila s pogledom na more 310 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5839935

Cijena:
1.250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 310,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 984,00 m²

Opširnije o oglasu

U sklopu dizajnerskog kompleksa vila u nizu, smjestila se impresivna vila u Gradu Poreču, koji je poznat po svojoj ljepoti arhitekture, kamenim popločanim ulicama, oslikanim crkvenim zidovima, mozaicima i freskama.
Ova impozantna vila ima ukupnu neto površinu natkrivenog i nenatkrivenog dijela od 310 m2 , zelene površine 400 m2, na parceli od 984 m2. Vila se sastoji od:
Prizemlja koji obuhvaća prostrani dnevni boravak, moderno opremljenu kuhinju i blagovaonicu, spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, dodatni toalet, kupaonicu i saunu, tehničke prostorije s praonicom rublja, ostavu i vanjski toalet s zasebnim ulazom.
Prvog kata na kojem se nalaze tri udobne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, te dodatna soba koja može poslužiti kao teretana, igraonica ili slično. Također, na prvom katu se nalazi stubište koje vodi do krovne terase na kojoj se smjestio vanjski šank gdje možete uživati u koktelima i potpuno se opustiti uz hidromasažnu kadu i sunčalište.
Vila je opremljena vrhunskom opremom i dizajnerskim namještajem. Kuhinja s otokom ima ugrađen hladnjak za vino te radne ploče od keramike. U svim prostorijama se nalazi Smart TV dok se dnevna soba sastoji od dizajnerskog talijanskog namještaja.
Vanjski dio kompleksa uključuje grijani bazen s prostranim sunčalištem kako biste u potpunosti uživali u odmoru s obitelji ili prijateljima. Također, tu se nalazi natkrivena terasa za objedovanje, nadstrešnica s ljetnom kuhinjom i nenatkrivena terasa neposredno uz bazen. U donjem dijelu dvorišta nalazi se fire-pit, a u sklopu dvorišta nalazi se i dizajnerski vanjski tuš s toplom vodom i podnim sifonom.
Ova vila ima vlastiti privatni parking s tri parkirna mjesta i privatni bazen.
Ovaj vrhunski kompleks nalazi se na izvrsnoj lokaciji u blizini mora i svih ostalih važnih sadržaja. Dovršetak gradnje planiran je do kraja listopada 2023. godine
*Navedena cijena odnosi se na pravne osobe u sustavu PDV-a dok se za fizičke osobe obračunava stavka PDV-a. Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretninama.


Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent38391
Direktan link: https://regent.hr/property/porec-istra-dizajnerska-vila-s-pogledom-na-more-310-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga