ISTRA, POREČ - Dvojna prednja kuća u nizu 1,5km od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 01.08.2023.
Oglas pregledan: 496 puta
Šifra oglasa: 5362804

Cijena:
420.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 132,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Dvojna prednja kuća u nizu 1,5km od mora

Na samom vrhu ove moderno dizajnirane stambene oaze, nalazi se četvrta kuća u nizu koja oduzima dah svojom impozantnom prisutnošću. Ova dvojna kuća, površine 124,54 m2, pozicionirana je na jedinstven način, sa prednje strane niza kuća, pružajući izvanredan osjećaj privatnosti i ekskluzivnosti.

Kao dio ovog ekskluzivnog projekta, ova kuća nudi savršeno uravnoteženje modernog dizajna i funkcionalnosti. Smještena na samo 1,5 km udaljenosti od zapanjujućih plaža Jadranskog mora i svega 1 km od živopisnog središta grada Poreča, ovo je savršeno mjesto za one koji žele biti blizu svih zbivanja, a opet uživati u miru i tišini svog doma.

Prostran prizemlji prostor kuće je dizajniran s posebnom pažnjom kako bi pružio osjećaj udobnosti i modernosti. Otvoreni prostor kombinira kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, stvarajući mjesto koje odiše svjetlošću i prozračnošću. U prizemlju se također nalazi gostinjski WC, praonica rublja i korisna ostava, čime je osigurana praktičnost i organizacija.

Na prvom katu smjestile su se dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i udobnost svim članovima obitelji. Moderni dizajn spavaćih soba osigurat će mirne i opuštajuće trenutke, dok će njihove kupaonice pružiti luksuzno iskustvo kupanja.

Potkrovlje ove kuće predstavlja pravo otkriće. Ovdje se nalazi treća prostrana spavaća soba sa vlastitom kupaonicom, idealna za goste ili kao privatni prostor za rad ili opuštanje. Dvije terase na potkrovlju pružaju nevjerojatne poglede na okolni krajolik, dok će zalasci sunca ovdje biti nezaboravni.

Ova dvojna kuća će biti građena od najkvalitetnijih materijala, a završetak izgradnje planiran je do kraja 2024. godine. Kupci će imati priliku sudjelovati u oblikovanju svojeg novog doma i prilagoditi ga prema svojim željama i potrebama.

Kao i kod svih ostalih kuća u ovom projektu, investitor kao pravna osoba omogućava kupcima da budu oslobođeni plaćanja poreza na promet nekretninama, što čini ovu dvojnu kuću još atraktivnijom opcijom za one koji žele stvoriti savršen dom na prekrasnoj lokaciji Poreča.

Ova četvrta kuća u nizu predstavlja pravo remek-djelo modernog stanovanja i pruža nevjerojatno iskustvo života uz more i blizinu svih pogodnosti koje Poreč nudi.

ID KOD AGENCIJE: 1425

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga