ISTRA, POREČ (okolica) - Luksuzna vila samo u našoj ponudi

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  092/282-7379

Oglas je aktivan od 06.06.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5896893

Cijena:
1.670.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2019
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Vrtna kućica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ (okolica) - Luksuzna vila samo u našoj ponudi

Originalno dva naselja, Tar-Torre i Vabriga-Abrega danas su jedno mjesto koje dijeli glavna prometnica koja povezuje Poreč i Novigrad.
Riječ je o plodnoj visoravni na 112 metara nadmorske visine koja se s jedne strane spušta prema moru, a s druge prema ušću rijeke Mirne.
Kraj je poznat po izvanrednom maslinovom ulju, te se upravo podno Tar-Torrea, na plantaži Larun, uzgajaju masline od kojih se dobiva izvanredno maslinovo ulje.

Luksuzna oaza u blizini mora - kuća od 280m2 na prostranoj parceli od 1200m2, smještena na rubu naselja samo 600m udaljena od morskog plavetnila. Ova nevjerojatna rezidencija poziva vas na putovanje u svijet elegancije i udobnosti, pružajući vam savršen spoj luksuza i mira.

U prizemlju vas očekuje prostrani dnevni boravak s izlazom na terasu, moderno opremljena kuhinja i blagovaonica, udoban toalet te praktična ostava. Kat vas vodi u čaroban svijet četiri raskošno uređene spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu koja nudi prekrasan pogled na zelenilo.

U dvorištu otkrijte skriveni kutak za opuštanje - vrtnu kućicu, prostor za saunu, fitness i sobu za igru, kao stvoreni za uživanje i rekreaciju. Veliki vrt oplemenjen je prekrasnim bazenom od 45m2 s slanom vodom i pripremom za grijanje, pružajući vam mogućnost osvježenja u luksuznom okruženju.

Ova predivna kuća nudi vam mnoge dodatne pogodnosti kao što su podno grijanje u kupaonicama, fain cooleri za ugodnu klimu, rustikalni kamin za romantične večeri te suvremeni sustavi video nadzora i alarmni sustav za vašu sigurnost i mir.

Uz četiri parkirna mjesta i pristup za invalide, ova kuća savršeno kombinira funkcionalnost, eleganciju i udobnost kako bi vam pružila izuzetno iskustvo življenja. Doživite luksuz na svakom koraku, uživajte u blizini mora i prirode te stvorite nezaboravne trenutke u ovoj prekrasnoj kući koja će ispuniti sva vaša očekivanja i više od toga.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 30447

Marija Šantor
Agent s licencom
Mob: +385 92 282 7379
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga