ISTRA, PULA Obiteljska kuća na top lokaciji!

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  095/391-9185, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 17.02.2024.
Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5744236

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 286,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1985
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 491,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

ISTRA, PULA Obiteljska kuća na top lokaciji!

Pula je najveći grad i glavna luka Istarskog poluotoka smješten na južnom dijelu rta. Jedan je od najpopularnijih turističkih centara i kulturnih prizora. Njegovi povijesni atributi i karakteristike vidljive su na svakome uglu, ulici, crkvi i muzeju. No najvrjednija i najvažnija povijesna baština zasigurno je veličanstveni Amfiteatar poznat kao Koloseum iz 2. stoljeća.

Na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu Puli smještena je i ova obiteljska kuća. Smještena je u mirnoj ulici, okružena je drugim obiteljskim kućama i vilama za odmor. Proteže se kroz prizemlje i kat a ukupne je stambene površine 286m2. Objekt je podijeljen na dvije stambene jedinice koje funkcioniraju zasebno. Prizemlje nekretnine sadrži predsoblje, prostrane sobe s kaminom i kuhinjom, te kupaonice. Odmah do nalazi se još jedna soba s vlastitom kuhinjom koja može funkcionirati kao odvojena stambena jedinica ili može biti spojena većem stanu i tako povećati kvadraturu i korisni prostor. Stan ima direktnu komunikaciju s garažom.
Vanjskim stubištem dolazimo na prvi kat gdje se nalazi druga stambena jedinica koja se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonicom te izlazom na veliku terasu, dvije spavaće sobe i kupaonice.

Okućnica koja okružuje objekt ima zelene površine i betoniranog dijela te parking za četiri automobila. Nekretnina zahtjeva adaptaciju no s obzirom na lokaciju i kvadraturu, pruža veliki potencijal i zasigurno joj budući vlasnici mogu vratiti stari sjaj!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27033

Aldin Begić
Agent pripravnik
Mob: +385 95 391 9185
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga