Istra, Rovinj - Kamena kuća u toskanskom stilu s bazenom i raskošnim vrtovima

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinjsko Selo, Rovinj, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 5839942

Cijena:
1.993.150 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 388,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 5.383,00 m²

Opširnije o oglasu

Rovinj, je slikoviti obalni gradić smješten u Istri, regiji u Hrvatskoj. Poznat je po svojoj zapanjujućoj prirodnoj ljepoti, povijesnom šarmu i živahnoj kulturnoj sceni.
Šorići su malo selo smješteno u blizini grada Rovinja, jedinstvenog i šarmantnog karaktera tipičnog za mnoga istarska sela talijanskog nasljeđa, karakterizirano tradicionalnom istarskom arhitekturom, s rustikalnim kamenim kućama. Šorići, lokacija udaljena 8 km od Rovinja i 2 km od obližnjeg mora, ali utkana u istarski krajolik, znači da je pogodna za one koji traže miran bijeg od užurbanosti urbanog života.
Otkrijte utjelovljenje profinjenog života u prekrasnoj kamenoj vili u toskanskom stilu iznimnoj nekretnini smještenoj u srcu prirodne ljepote. Obuhvaćajući dvije pomno dizajnirane parcele ukupne površine 5383 m2, ovo imanje kombinira zadivljujuću kamenu kuću s nizom izvanrednih značajki koje definiraju suvremeni luksuz.
Ova kuća se sastoji od prostranog dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, koja se može pohvaliti elegantnim interijerom, visokim stropovima i obiljem prirodnog svjetla. Na prostranom dvorištu od 525 m2 koje se savršeno uklopilo u bujno okruženje smjestio se grijani bazen. Uživajte u vodenim užicima tijekom cijele godine u bazenu sa slanom vodom veličine 43 m2, opremljenom hidromasažom i umirujućim vodopadom. Na istoj parceli na ulazu u vrt nalazi se natkriveno parkiralište i skladišni prostor s mogućnošću punjenja EV-a, što osigurava praktičnost i održivost.
Dodatna parcela – 4621m2, koja je građevinska parcela sa šarmantnom vrtnom kućicom od 33m2. Ova divna struktura nudi svestran raspored, sa 17 m2 namijenjenih za životni prostor i dodatnih 16 m2 za skladištenje. Dodatna privlačnost, tu je natkrivena terasa od 17,5 m2, koja bez napora spaja unutarnje i vanjske životne prostore.
Prizemlje sadrži unutarnje skladište i praonicu rublja, tehničku sobu, prostrani dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju otvorenog koncepta te jedinstvena rješenja za pohranu, promišljeno dizajnirane skladišne ​​prostore uključujući posteljinu i cipele ispod stepenica. Niz hodnik nalazi se gostinjski toalet i 2 spavaće sobe s izravnim pristupom vrtu i bazenu s vlastitom kupaonicom. Visoki stropovi, koji dosežu visinu do 8 metara, stvaraju prozračan i veličanstven ambijent u cijelom prostoru.
Prvi kat – prolazeći kroz unutarnju galeriju, nalaze se 2 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom, francuskim balkonom i pogledom na bazen i maslinike. Na kraju galerije pronaći ćete glavnu spavaću sobu, zajedno s vlastitom kupaonicom, prostranim garderobnim ormarom i pristupom ekspanzivnoj gornjoj terasi koja se prostire na otprilike 50 m2. Terasa se proteže oko tri strane, pružajući prekrasan pogled i vanjske stepenice koje vode do bazena i vrta.
Nekretnina se može pohvaliti širokim rasponom pogodnosti, uključujući grijanje i klimatizaciju koje pokreće električna dizalica topline koja koristi rashlađivače koji su strateški integrirani u cijeloj kući. Dodatno, plinski sustav opslužuje i ljetnu i unutarnju kuhinju, kao i sustav grijanja tople vode. Energetska učinkovitost dodatno je poboljšana solarnim pločama, pridonoseći grijanju vode za kuću i primamljivi bazen. Uz pogodnost Starlink Interneta, WiFi audio/video sustava koji sadrži LP ploče, luksuzni vrtni namještaj Royal Botania i profesionalnu industrijsku kuhinju Lotus u ljetnoj kuhinji, ova rezidencija nudi besprijekoran spoj udobnosti i sofisticiranosti. Pojačane sigurnosne mjere, uključujući videonadzor i alarmni sustav, osiguravaju bezbrižnost vlasnika kuće.
U zatvorenom prostoru, ugodan kamin i dizajnerski namještaj harmoniziraju sa starim istarskim seoskim komodama, vitrinama i antičkim artefaktima, poput autentične vitrine u venecijanskom stilu i antičke amfore. Razne vaze, antikni šivaći stroj i stari mostni stol dodaju karakter.
Moguće je kupiti pakete zasebno uz opcije:

Kupiti glavnu parcelu bez dodatne
Kupiti glavnu i pomoćnu parcelu zajedno

Nije moguće kupiti dodatnu parcelu bez glavne parcele koja se prvo prodaje.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent56155
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-rovinj-kamena-kuca-u-toskanskom-stilu-s-bazenom-i-raskosnim-vrtovima/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga