ISTRA, ROVINJ - Kuća s prekrasnim vinogradom i maslinikom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  091/199-8034

Oglas je aktivan od 02.02.2024.
Oglas pregledan: 339 puta
Šifra oglasa: 5625535

Cijena:
300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 68,00 m²
Broj soba: 3
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2010
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 4.403,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Vrtna kućica
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ - Kuća s prekrasnim vinogradom i maslinikom

Rovinj u Istri je jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj. Nalazi se na zapadnoj strani istarskog poluotoka, a prostire se sjeverno od Limskog kanala, te južno do Bala. Krasi ga izrazito razveden arhipelag sa čak 14 otočića i 6 hridi. Rovinj je najjače turističko središte u Hrvatskoj i već nekoliko godina za redom bilježi rekordnih 3 milijuna noćenja tijekom sezone. Rovinjske plaže su tipične za ovaj dio sjevernog Jadrana. Najčešće ćete pronaći kamenite rtove i šljunčane uvale koje se ritmično ponavljaju duž 67 kilometara rovinjskog priobalja. Park šuma Zlatni rt, koja se nalazi na južnom dijelu grada, također će vas očarati. Šetnja, trčanje, vožnja biciklom i kupanje u stogodišnjem zaštićenom parku jedinstvena su iskustva za pamćenje.

U romantičnom Rovinju prodaje se simpatična kuća s vinogradom i maslinikom. Kuća, prizemnica, broji 68m2 te se satoji od \"open space\" kuhinje s blagovaonom te dnevnim boravkom. Započeta je adaptacija kupatila te spavaće sobe. Iz prostorije u kojoj je započeta adaptacija, ulazi se u spremište vina te maslinovog ulja. Mogućnost nadogradnje kata kuće. Ispred kuće smještena je natktivena terasa na kojoj se nalazi roštilj. Na krovu kuće nalazi se solarni panel, za proizvodnju električne energije. Infrastruktura (struja i voda) nalaze se na parceli. Započet je proces gradnje cisterne te septičke jame.

Okućnica kuće proteže se na 4.403m2. Uz navedeno zemljište, na korištenje dolazi dodatnih 3789m2 površine. Dodatno zemljište uzeto je u zakup 2008. godine na rok od 50 godina, odnsno budući vlasnik uživati će uporabu do 2058. godine (42 godine).

Maslinik se sastoji od starih maslina, posađenih 1985. godine, te broji 80 rodnih maslina, sorte Leccino. Rodne masline nalaze se neposredno pored kuće te u plodnog godini daju oko 150L ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Na poljoprivrednom zemljišu, uzetom u zakup, nalazi se 80 mladih maslina posađenih 2008. godine.
Vinograd se proteže kroz 6 redova, dugih 65 metara. Sastoji se od reda Terana, četiri reda Malvazije te reda Prosecca.

Vlasništvo 1/1.

Nekretnina predstavlja idealnu priliku za sve zaljubljenike u maslinarstvo te vinogradarstvo, smještena na odličnoj lokaciji, svega nekoliko kilometara od samog centra grada.

UNIKATNA NEKRETNINA SVAKAKO VRIJEDNA PAŽNJE NA ODLIČNOJ LOKACIJI!!!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 19171

Lara Jović
Agent s licencom
Mob: +385 91 199 8034
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga