ISTRA, ROVINJ - Moderna obiteljska vila nadomak grada u mirn

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 06.12.2023.
Oglas pregledan: 380 puta
Šifra oglasa: 5554473

Cijena:
2.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 290,00 m²
Broj soba: 7
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 708,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Vrtna kućica
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ - Impresivna obiteljska vila smještena na mirnoj lokaciji nadomak centra grada

Riječ je o visokokvalitetnoj novosagrađenoj obiteljskoj vili, impozantnog karaktera koji odiše luksuzom i toplinom pravog modernog obiteljskog doma. Ova prekrasna vila smještena je svega 3km od neponovljivog centra grada Rovinja u mirnom okruženju obiteljskih kuća i prirodnog zelenila. Svakako je riječ o vili vrijedne vaše pažnje.

Svojim bezvremenskim unutarnjim uređenjem, kvalitetnim materijalima i izvrsnom tehnikom gradnje ova vila zasigurno će služiti vama i vašoj obitelji kao idealno skrovište za bijeg od buke i gužve. Maksimalni komfor i kvaliteta života osigurana je izborom prvoklasnog namještaja, aparature visoke kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača, kao i visoko kvalitetnim tehničkom opremom s kojom je ova vila opremljena.

Besprijekorni simplistički moderni dizajn i jednostavne linije provlače se kroz cijelu vilu s notom topline kako i pravom obiteljskom domu priliči. Osim toga, ovdje je riječ i o vili brojnih mogućnosti s prilikom razvoja turističkog proizvoda visoke razine luksuza i sigurnoga povrata na uloženo.

OPIS NEKRETNINE:
Ulaskom u vilu nalazimo se u predvorju vile koja odvaja privatni prostor od prostora za dnevni život vile.
Tako dio za dnevni život vile koncipiran je kao \"open space\" prostor u kojemu se smjestila blagovaonica s modernom i potpunosti opremljenom kuhinjom vrhunskom aparaturom od renomiranog svjetskog proizvođača. U kuhinji se osim standardne aparature sakrio i personalizirani minibar kako bi butelje vaših najdražih pića držao na adekvatnoj temperaturi. Tu se jednako tako nalazi i profesionalnu štednjak na plin s visoko kvalitetnom napom smještenim na kuhinjskom otoku idealnom za druženja s obitelji ili prijateljima.

Dalje se u prostoru nalazi i prostrani dnevni boravak koji je dizajnerski odvojen od kuhinja i blagovaone modernim poluotvorenim kaminom na drva koji stvara poseban ugođaj tijekom boravka u kući, uz kvalitetno zagrijavanje prostora. U dnevnome boravku dočekuje nas kvalitetno i pomno izabrane kožna garnitura slagana po mjeri isključivo za ovu vilu. Uz dnevni boravak na samome kraju smjestio se i manji uredski prostor.

No kako bi i sam boravak u vili bio dodatno ugodniji vlasnici su se potrudili te pristup kroz kuhinju proteže se veća vanjska natkrivena terasa koju krase veće staklene pomične stijenke. Iste stijenke je moguće u potpunosti zatvoriti te terasu koristiti i tijekom zime s obzirom i na mogućnosti grijanje ili tijekom toplijih mjeseci u potpunosti ih otvoriti i time dobiti kvalitetni vanjski prostor koji posjeduje direktnu komunikaciju s ostatkom okućnice i prostranog bazena.
Uz istu terasu smjestio se i vanjski roštilj idealan za zabavu s prijateljima i obitelji, te spremanje vama najdražih delicija.

U privatnome dijelu prizemlja smjestila se i tehnička soba koja uredno koristi i kao skladište, a uz to i veća spavaća soba koja se trenutno koristi kao dječja igraonica s vlastiti kupatilom.

Unutarnjim stubištem kojega krasi staklena ograda, kao i veća staklena stijenka koja se proteže od prizemlja do kata te koja cijelome prostoru pridodaje na prozračnosti i svjetlini, pristupamo katu na kojemu su se smjestile 5 spavaćih soba. Od tih 5 spavaćih soba, jedna spavaća predstavlja master room s vlastitom prostranom kupaonicom, a iz koje se proteže kroz staklenu stijenku predivan pogled prema uređenoj okućnici i bazenu. Uz master room nalazi se i dodatna prostorija koja se koristi kao spavača soba za najmlađe članove obitelji, a koju budući vlasnici mogu prenamijeniti sukladno vlastitim potrebama.
Uz to na ovome se katu nalaze i dodatna dva kupatila.

Okućnica vile u potpunosti je ograđena i uređena u jednakom tonu kao i vila s mnoštvo zelenila i domaćeg bilja. O svom zelenilu na okućnici i travnjaku jednostavno brine sustav automatskog navodnjavanja, a poseban ugođaj nastaje noću s pametno riješenim sustavom osvjetljenja.

S prednje strane se nalazi natkriveni parking za dva automobila, dok se s ostatkom okućnice komunicira uređenim stazama. Tako se sa stražnje strane kuće nalazi manji prostor za zabavu sa stolnim tenisom, dok se bazen s slanom vodom (elektrolizom) nalazi u privatnome dijelu okućnice. Pored bazena se jednako tako smjestilo i vanjsko kupatilo koje je u funkciji tijekom boravka vani, kao i manje spremište s tehnikom za bazen.

DODATNE INFORMACIJE;
* Tijekom izgradnje vlasnici su brinuli o svakome detalju s obzirom na to kako je vila građena s ciljem obiteljskog doma
* Postavljena je visoko kvalitetna zvučna, toplinska i hidro izolacija čime se boravak u vili tijekom ekstremno toplih i hladnijih mjeseci učinio dodatno ugodnijim i jednostavnijim
* Korišteni su visoko kvalitetni materijali tijekom izgradnje i uređenja vile
* Vila je opremljena klima jedinicama za hlađenje i grijanje u svakoj prostoriji, jednako tako postavljeno je i podno grijanje u svim prostorijama osim u spavaćim sobama gdje je postavljen kvalitetni parket,a u ostatku vile visokokvalitetna dizajnerska keramika
* Kamin u dnevnome boravku funkcionalan je i može se koristiti za grijanje cijeloga prostora
* Vila se prodaje namještena sa svim namještajem (osim privatne stvari)
* Vlasništvo vile je čisto, bez tereta, vlasništvo je 1/1, te je izdana sva potrebna dokumentacija

LOKACIJA VILE;
Osim činjenice što je riječ o jednoj od najluksuznijih lokacija na području Republike Hrvatske, nezaobilaznom gradu Rovinju, ova vila je pomno locirana na mirnom dijelu grada s blizinom svog potrebnog sadržaja koji je udaljen svega 2 do 3 minute lagane vožnje. Jednako tako vlasnici su pomno izabrali lokaciju vile kako bi osigurali maksimalnu privatnost i mir tijekom boravka u vili.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju organizacije termina razgleda vile slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 25825

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga