Istra, Sveti Lovreč, moderna vila s bazenom #prodaja

Lokacija  Medaki, Sveti Lovreč, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 08.06.2024.
Oglas pregledan: 318 puta
Šifra oglasa: 5899306

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 198,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 830,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na prodaju je predivna vila s bazenom u okolici Poreča, koja se prostire na 198,82 m2 na dvije etaže, a bazen ima površinu od 36m2.

Ulaskom u vilu, nailazimo na prostrani dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinji s direktnim izlazom na terasu i sunčalište s bazenom. U prizemlju se također nalazi luksuzna spavaća soba s kupaonicom prilagođenom osobama s invaliditetom, dodatna kupaonica i ostava. Dnevni boravak i blagovaonica opremljeni su velikim staklenim stijenama koje omogućavaju obilje prirodnog svjetla.

Kamene stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i izlazom na prostranu terasu. Na terasi uz bazen i sunčalište nalazi se blagovaonski stol i ljetna kuhinja s kaminom na drva i plin, koja će djelomično biti zatvorena i natkrivena čvrstim panelima. Uz ljetnu kuhinju nalazi se dječje igralište. Okoliš vile bit će uređen mediteranskim biljem.

Grijanje vile osigurano je putem dizalice topline i podnog grijanja, a klima uređaji u svakoj prostoriji osiguravaju hlađenje tokom vrućih ljetnih dana. Solarni paneli će služiti za potpuno grijanje vile i opskrbu toplom vodom u kupaonicama.

Vila raspolaže s ukupno četiri parking mjesta, od kojih su dva natkrivena. U dvorištu se nalazi vanjska ostava, a cijelo dvorište je potpuno ograđeno s dva ulaza, od kojih je jedan s električnim vratima.

Smještena na rubu građevinske zone u mirnom mjestu, vila je udaljena samo 15 km od grada Poreča i njegovih predivnih plaža. Vila je potpuno namještena visokokvalitetnim namještajem. Svi potrebni sadržaji za život, poput škole, vrtića, trgovina, restorana i pošte, nalaze se na samo nekoliko minuta vožnje automobilom.

Šifra objekta: K-798

Energetska klasa: A+

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga