ISTRA, SVETVINČENAT - Topla kamena vila smještena na idealno

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Svetvinčenat, Istarska

Telefon  095/576-8337

Oglas je aktivan od 28.05.2024.
Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 5886432

Cijena:
515.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2013
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 771,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, SVETVINČENAT - Kamena ljepotica smještena u tipskom rustikalnom naselju zatvorenoga pristupa.

Ponosno predstavljamo prvoklasnu kamenu vilu smještenu u privatnome naselju zatvorenog pristupa. Riječ je o pravoj kamenoj kući rustikalnoga stila koja odiše toplinom i snažnim karakterom. Kuća je tako smještena na rubnome dijelu privatnoga naselja koje osim tipskih kamenih kuća nudi i dodatne sadržaja kao što su dječje igralište, košarkaški i teniski teren kojega svi vlasnici nekretnina u naselju imaju pravo koristiti.

Ova visoko kvalitetna kamena kuća u potpunosti je obnovljena i osvježena od strane vlasnika 2023. godine, čime su kući uspješno dodali na karakteru i osjećaju pravog obiteljskog doma. Vlasnici su kuću većinom koristili isključivo za svoje privatne potrebe, što daje sigurnost svim narednim vlasnicima budući da se pazilo na svaki detalj tijekom obnove.

Uputite se s nama u ovu nevjerojatnu priliku i postanite vlasnici prave oaze mira, privatnosti i tradicionalnoga luksuza.

OPIS NEKRETNINE:
Riječ je kvalitetnoj kamenoj istarskoj kući koja se sastoji od ukupno 150m2 stambenoga prostora, a koji se prostire na dvije etaže, prizemlje i kat.
Prizemlje kuće se tako sastoji od ulaznoga hodnika koji dijeli prostor na privatni spavaći i dio namijenjen dnevnome životu i zabavi.

Dio namijenjen dnevnome životu i zabavi koncipiran je kao otvoreni prostor bez pregradnih zidova u kojemu se smjestio topli i komotni dnevni boravak s prostranim kaminom na drva savršen za stvaranje prave obiteljske idile tijekom hladnijih mjeseci u godini. Pored dnevnoga boravka se nalazi prostrana blagovaonica za cijelu obitelj, a uz to i moderna kuhinja rustikalnoga stila, odvojena od prostora šankom i idealna za druženje s prijateljima i obitelji. Uz kuhinju se smjestilo i veće spremište za sve kuhinjske i druge potrepštine.

Ono što boravak u ovome dijelu kuće čini posebnim, nisu samo prekrasni drveni i istaknuti kameni detalji, nego i veća staklena stijenka koja prostoru daje mnoštvo prirodne svjetlosti. Kroz istu staklenu stijenku pruža se pogled i pristup prema prostranoj natkrivenoj terasi, održavanoj okućnici i bazenu.

U privatnom dijelu prizemlja smjestilo se jedno veće kupatilo, ukrašeno kvalitetnim keramikom i kamenim detaljima koji prate dizajn kuće, zatim i prva veća spavaća soba iz koje se proteže privatni pristup prema okućnici i bazenu. Uz kameno stepenište koje nas vodi na prvi kat kuće smjestilo se i veće spremište koje se ujedno koristi i kao tehnička soba.

Na prvome katu kuće smjestile su se dodatne 3 spavaće sobe, od kojih dvije posjeduju pristup prema većoj i komotnoj terasi, a s koje se proteže nesmetan pogled prema moru. Na istoj etaži nalazi se dodatna veća kupaonica.

Kuća je uređena u rustikalnom stilu koji odiše toplinom i snažnim karakterom. Isti se stil i dizajn protežu kroz cijelu kuću i skladno nastavlja u vanjskom dijelu. Zahvaljujući boji kamena koji je korišten, kuća se savršeno sklapa sa svojom okućnicom i okruženjem u kojemu se nalazi.

OPIS OKUĆNICE:
Ova kvalitetna kamena kuća smještena je na prostranoj parceli od 771m2, a nakon što oduzmemo prostor koji zauzima kuća i bazen na raspolaganju vam ostaju komotnih 630m2 predivno uređenog dvorišta.

Okućnici se pristupa s asfaltirane ceste kroz električnu kapiju, gdje se zatim nalazi dovoljno parking mjesta za 2 automobila, a iste je moguće i natkriti, sukladno željama budućih vlasnika. Kamenom uređene staze vode nas do bazena od 32m2, smještenog na centralnom dijelu okućnice uz kuću, pored kojega se nalazi kameni roštilj i sunčalište s prostorom za ležaljke.

Za najmlađe članove vaše obitelji kao i za svoje kućne ljubimce ne morate previše brinuti, jer je okućnica u potpunosti ograđena zidom i skrivena je od pogleda, a održavana zelena površina koje okružuje kuću savršena je za bezbrižnu igru i zabavu. Na okućnici se nalazi mnoštvo mediteranskoga bilja uz nekolicinu maslina i manjih stabala.

DODATNE INFORMACIJE:
* Vlasništvo kuće je u potpunosti čisto, 1/1 vlasnik, bez tereta, dok kuća posjeduje svu potrebnu dokumentaciju.
* Kuća se prodaje u potpunosti namještena.
* U svim prostorijama je postavljena kvalitetna keramika, dok je u sobama postavljen kvalitetan parket.
* Kuća je opremljena klima uređajima u svakoj prostoriji, kamin na drva u dnevnom boravku, kao i centralnim grijanjem na peć na pelete koje je sprovedeno u svim prostorijama kuće.

OPIS LOKACIJE:
Kuća se nalazi u privatnome naselju zatvorenoga pristupa, što znači kako samo vlasnici i njihovi gosti imaju pravo slobodnoga ulaza u naselje, dok svi ostali moraju prije toga biti najavljeni. Naselje se sastoji od sličnih tipskih kuća, te se neke od kuća iznajmljuju tijekom sezone, dok druga polovica pak predstavlja privatne kuće vlasnika koji obitavaju u kompleksu određeni period godine.

Obzirom na lokaciju naselja, osiguran je maksimalan mir i privatnost, no jednako tako, sav sadržaj potreban za svakodnevni život, nalazi se na nekoliko minuta od kuće. Manje trgovine udaljene su samo 5 minuta, dok su veće trgovine i trgovine različitih namjena, te škole, doktori, vrtići i brojni drugi sadržaji, udaljeni svega 7 minuta lagane vožnje od nekretine.

Jednako tako moramo istaknuti kako ova lokacija svojim posjetiocima nudi veliki broj restorana, konoba i obiteljskih OPG-a koji nude brojna tradicionalna jela pripravljena od domaćih namirnica. Također imate priliku izabrati jednog od sebi najdražih između brojnih proizvođača domaćega maslinovog ulja i vina, a za ljubitelje prirode tu se kriju brojne biciklističke i pješačke staze koje vas vode kroz netaknutu prirodu, brojna mala naselja, te polja vinove loze i maslina.

U slučaju da se želite osvježiti na prekrasnim uređenim plažama s raznim sadržajem to možete učiniti u nezaobilaznoj Fažani koja se nalazi udaljena svega 15 minuta vožnje. Druge značajne lokacije i sadržaji koji se nalaze u bližoj okolici kuće jesu:

* Grad Pula (centar) = 20 minuta
* Pulski aerodrom = 20 minuta
* Vodnjan (centar) = 7 minuta
* Fažana (centar) = 15 minuta
* Bale (centar) = 20 minuta
* Rovinj (centar) = 30 minuta
* Spoj na Istarski ipsilon (autocesta) = 10 minuta

Ukratko, riječ je o visoko vrijednoj prilici za sve one koji traže vlastiti kutak privatne oaze mira i privatnosti, a jednako tako predstavlja idealnu opciju za sve one koji traže rijetku priliku za sigurnom investicijom u vidu turističkoga najma sa sigurnim povratnom na uloženo.

Dragi klijenti, za sva dodatan pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom razgleda nekretnine i njezine lokacije slobodno nas kontaktirajte s povjerenjem.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30738

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga