ISTRA, ŽMINJ - Moderna obiteljska kamena vila u mirnome okru

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Žminj, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 07.06.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5898010

Cijena:
375.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 320,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 534,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, ŽMINJ - Potpuno renovirana kamena obiteljska vila, koja se sastoji od glavne kuće i jedne dodatne stambene jedinice.

Na svega nekoliko minuta od nezaobilaznog Žminja smjestila se ova u potpunosti renovirana kamena vila ukupnih 320 m2 stambenoga prostora, a koja se sastoji od glavne kuće i dodatne stambene jedinice. Riječ je o pravoj obiteljskoj kući vrijednoj vaše pažnje. Kuća je od početka bila renovirana za privatne potrebe vlasnika što ju razlikuje od ostalih nekretnina s obzirom na to kako se vodila velika briga o kvaliteti svakoga materijala.

Uputite se s nama o ovu rijetku priliku, te postanite vlasnici visoko kvalitetne nekretnine na mirnoj lokaciji nadomak svog sadržaja potrebnog za svakodnevni život. Ova nekretnina nudi veliki broj mogućnosti svojim budućim vlasnicima, a predstavlja i idealnu priliku za vlastitom investicijom u vidu turizma.

OPIS NEKRETNINE:
Glavna kuća se sastoji od dvije etaže (prizemlje, među kat i 1. kat kuće), a rasprostranjuje se na ukupnih 220m2 stambenoga prostora;

Na samome ulazu u prizemlju vile, smjestio se prostrano predvorje s prostorom za garderobu, te i hodnik koji odvaja prizemlje na dva dijela, onaj privatni spavaći i dio namijenjen dnevnome život.
Dio prizemlja namijenjen dnevnome životu i zabavi koncipiran je kao otvoreni prostor bez pregradnih zidova u kojemu se nalazi komotni i osunčani dnevni boravak, zatim blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, a pored koje se nalazi i moderno opremljena kuhinja. Iz istoga se prostora proteže privatan pristup prema podrumskom dijelu vile koji je koncipiran kao vinski podrum ili manja konoba, a pored koje se nalazi i veće spremište.
U privatnome dijelu prizemlja smjestila se prostrana spavaća soba koja ujedno posjeduje i svoj privatni kutak za odmor i rad. Tu se još nalazi i gostinjsko kupatilo.

Široko platformsko stubište obloženo finim hrastovim drvetom i s prekrasnim ugrađenim osvjetljenjem vodi nas prema među-katu vile gdje se smjestila veća kupaonica, kao i zasebna \"Utility\" prostorija s perilicom, sušilicom rublja i stanicom za glačanje.

Istim stubištem dalje pristupamo prema 1. katu vile, a gdje su se smjestile 3 prostrane spavaće sobe, svaka s pristupom većem balkonu koji se proteže širinom cijele kuće, a koji predstavlja idealno mjesto za boravak s prekrasnim pogledom na bazen, prirodu i tijekom noći s pogledom na zvjezdano nebo. Na istoj etaži vile smjestilo se dodatna veća kupaonica.

2. STAMBENA JEDINICA koja se sastoji od sveukupno 100m2 stambenoga prostora, smještena je na zadnjem 2. katu kuće, a posjeduje vlastiti i privatni ulaz vanjskim stepeništem ili joj se može pristupiti i stubištem iz glavne kuće. Ova zasebna stambena jedinica spremna je za sve finalne radove, što znači kako se trenutno radi o visokoj Roh-Bau fazi, te kako je i dalje istu moguće prilagoditi prema vlastitim željama i potrebama.

Prostor je organiziran tako da se; sastoji od otvorenog prostora gdje je planiran dnevni boravka s blagovaonom i kuhinjom, zatim odvojene dvije veće spavaće sobe, kupaonica i toalet.

S obzirom na to kako se ova vila sastoji od glavnoga dijela kuće i dodatne stambene jedinice koju imate priliku urediti po svojim željama i potrebama, isto znači kako nekretnina pruža brojne mogućnost svojim budućim vlasnicima. Pa tako možete svaku stambenu jedinicu koristite zasebno ili zajedno jednostavnim povezivanjem u jednu veću stambenu jedinicu.

OPIS OKUĆNICE:
Ova visoko kvalitetna kamena obiteljska vila smještena je na parceli od 534m2 koja je u potpunosti ograđena, te skrivena od pogleda. Kada oduzmemo prostor koji zauzima vila i bazen na raspolaganju vam ostaje komotnih 315 m2 dvorišta.
Centralni dio okućnice ispred natkrivene terase s roštiljem zauzima bazen od 28m2, te sunčalište i prostor za postavu ležaljki. Na okućnici se nalazi dovoljno prostora za bezbrižnu zabavu i odmor s obitelji i prijateljima.
Sa stražnje strane vile nalazi se veća garaža dovoljna za parking dva automobila, kao i dodatna parking mjesta.

DODATNE INFORMACIJE;
* kuća je u potpunosti renovirana 2019. godine za privatne potrebe vlasnika.
* u svakoj sobi nalazi se TV, internet i klima uređaj.
* postavljena je potpuna toplinska izolacija, zatim po mjeri rađene aluminijske grilje oceansko plave boje, s podesivim letvicama.
* krovište jednako tako izolirano toplinskom i hidro izolacijom.
* osim klima uređaja za grijanje je osigurano postavom nove peći na pelete od 14 KW sa sustavom protoka toplog zraka kroz cijelu kuću, no postavljeni su i strujni radijatori u svakoj prostoriji.
* grijana voda s pomoću solarnog sustava.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda vile i njezine lokacije kontaktirajte nas s povjerenjem.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31003

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga