Istra, Žminj, moderna vila sa unutarnjim i vanjskim bazenom od 350m...

Lokacija  Žminj, Istarska

Telefon  099/354-3091

Oglas je aktivan od 20.07.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5942757

Cijena:
880.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 6
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.300,00 m²

Opširnije o oglasu

Prodajemo zanimljivu i dizajnerski modernu vilu sa zatvorenim bazenom i wellnessom ukupne površine 350m2 na zemljištu od 1300m2.
Kuća se proteže na dva kata. Kroz prostrano dvorište ulazimo u prizemlje gdje se desno nalazi veliki unutarnji grijani bazen od 28m2 sa saunom i wellnesom te vlastitom kupaonom. Lijevo je velika spavaća soba sa kupaonicom i izlazom na vanjsko dvorište. U nastavku se nalazi blagovaona, kuhinja, veliki dnevni boravak te staklene stijene sa otvorenim pogledom na zelenilo i dvorište te povezanošću sa okolišem .Drvenim stepenicama ide se na gornju etažu gdje su još tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonama i balkonom. Interijer vile odlikuju jednostavnost, elegancija i prozračnost sa puno svjetlosti i zaigranosti prostorija.
Vrlo kvalitetna i čvrsta betonska kuća s luksuznim kamenim podovima i pločicama. Prodaje se potpuno opremljena i namještena. Solarni sustav osigurava toplu vodu. Kuća je pametna kuća i može se “kontrolirati” putem mobitela. Grijanje je također izvedeno na toplinsku pumpu. Podno grijanje, klimatizacija i kompletni toplinski komfor proteže se unutar cijelog objekta. Pored vanjskog grijanog bazena od 32 m2 ,nalazi se sunčalište, roštilj, natkriveni dio terase sa vrtnom garniturom te dječje igralište i uređeni travnjak.
Prekrasna kuća za luksuzan i komforan odmor ili kao dobra investicija za turistički najam.

Šifra objekta: K-829

Energetska klasa: A+

Kontakt: Orietta Marušić, [email protected], +385 99 354 3091

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga