IZVANREDNA KUĆA NA 3 ETAŽE S POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 14.05.2024.
Oglas pregledan: 282 puta
Šifra oglasa: 5869910

Cijena:
1.039.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 430,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 400,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Medulin je najjužnija istarska općina, udaljena8 km od Pule i jedan od turistički najpopularnijih gradova istarskog poluotoka i spada među dvadesetak najpoznatijih turističkih destinacija na Jadranu.Neke od najljepših i najatraktivnijih plaža Jadrana, nalaze se upravo na području medulinske rivijere, u samom naselju Medulin i susjednim naseljima kao što su Banjole, Premantura, Pomer i rt Kamenjak.Zbog blagog prilaza moru, plaža je prikladna za djecu i starije ljude, mlade privlači odbojka u plićaku, a djecu će osim kula u pijesku, zasigurno razveseliti i spuštanje niz tobogan.

Upravo u Medulinu u neposrednoj blizini mora se nalazi ova predivna nekretnina ukupne stambene površine od 430 m2. Površina okućnice iznosi 400 m2. Kuća se sastoji od 3 etaže, te se u sklopu kuće nalazigarsonijera i prostrana ostava koja se može prenamijeniti u još jednu garsonijeru. Prizemlje se sastoji od velike kuhinje spojene s blagovaonicom, 2 kupaonice, 2 spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka. Iz blagovaone se može izaći na terasu i dvorište. U prizemlje još spada i navedena garsonijera od 27 m2koja se sastoji od kuhinje s koje se može izaći na terasu, sobe i kupaonice.

Prvi kat se sastoji od 3 spavaće sobe, od kojih 2 imaju izlaz na terasu s pogledom na more, velike kuhinje koja je spojena s blagovaonom i dnevnim boravkom, koji imaju izlaz na terasu s koje je također pogled na more i 2 kupaonice. Nekretninom se penjemo na 2. kat, koji ima isti raspored kao i 1. kat, to jest isti broj prostorija, 3 spavaće od koje opet 2 imaju pogled na more, 2 kupaonice, prostrana kuhinja s dnevnim boravkom i blagovaonom s izlaskom na terasu s koje se vidi more, međutim jedina razlika je da su zamijenjeni raspored kuhinje i dnevnog boravka. Prizemlje i prvi kat imaju grijanje na klimu i na drva, dok 2. kat ima klimu. U dvorištu ima dovoljno mjesta za 4 automobila, kamin, a iza kuće imamo dovoljno mjesta za vrt i mogućnost napraviti bazen. Kuća je renovirana 2017 godine. Na krovu imamo crijep i solarne panele.

Ova nekretnina je odlična za udoban obiteljski život s najmilijima, ali i za najam, koji omogućuje brz povratak uloženih sredstava zbog savršene lokacije. Također se nalazi u neposrednoj blizini mora i svih popratnih sadržaja kao što su kafići, trgovine i restorani.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga