JEDINSTVENA NEKRETNINA SA BAZENOM NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680, 091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 300 puta
Šifra oglasa: 5796787

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 230,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Vodnjan - Dignano je grad u južnoj Istri, desetak kilometara sjeverno od Pule. Jedan je od centara Istarskog jezika. Stari istarski grad vrlo poznat među turistima, najviše zbog svoje gastronomske ponude koja je najpoznatija po maslinovom ulju te vinu.

Nedaleko od grada Vodnjana smještena je ova prekrasna samostojeća kuća. Sveukupna površina kuće iznosi 230m2. Unutar kuće pronaći ćete dobro opremljeni životni prostor koji se sastoji od: prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, kupaonice te dvije spavaće sobe. Velika terasa ograđena staklenim stjenkama predstavlja idealno mjesto za objedovanje ili uživanje u jutarnjoj kavi. Krov je ravne površine te je na njemu cinčani okvir gdje je zamišljeno ograđivanje staklom, kao i postavljanje jacuzzi-a iz kojega se vidi more. Ispred kuće imamo bazen sa protustrujnim strujanjem vode, prostrano sunčalište sa okućnicu i vrtom. Iza kuće je prekrasna kamena nadstrešnica, kamin, manji wc te ostava. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu. Vlasnici prodaju kuću sa svim potrebnim kućanskim aparatima te namještajem tako da je spremna za stanovanje.

Ova kuća predstavlja idealno mjesto za obiteljski život ili investiciju. Zbog svoje mirne lokacije predstavlja idealno mjesto za odmor obitelji ili investiciju u smjeru turizma.

Vlasništvo je uredno. Kuća i zemljište nemaju nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga