Ovaj oglas je istekao!

Jedinstveno imanje u zelenoj oazi na 2 Ha površine

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brestje, Sesvete, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 362 puta
Šifra oglasa: 5878377

Cijena:
15.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Ulica: Ulica Krste Hegedušića
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 22.787,00 m²
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Jedinstveno imanje u zelenoj oazi na 2 Ha površine
Jedinstveno imanje u zelenoj oazi na 2.3 Ha površine

Ovo impresivno imanje smješteno je u mirnom kutku zagrebačkih Sesveta te s preko 1.400 m2 stambene površine na parcelama od više od 20.000 m2 čini unikatnu nekretninu u ovom dijelu Hrvatske.

Posebna priča koja se 10 godina pomno osmišljavala i projektirala, gdje je uspješno kombiniran moderan i klasičan stil te prirodne ljepote povezane luksuzom, zadivljujućim sadržajem i naglašenom intimom.

Vila se proteže kroz četiri etaže međusobno povezane liftom, a svaka je osmišljena tako da maksimalno koristi prostor i osigurava odličnu funkcionalnost.
Zemljište je u potpunosti građevinsko stoga postoji potencijal gradnje dodatnih 12 zgrada.

Kroz velika ulazna vrata imanja dolazi se na početak dvorišta s natkrivenim parkiralištem, garaže za 3 automobila i stepeništa koji vodi na glavna ulazna vrata vile.
U vili se nalaze 7 apartmana, svaki posebno stilski namješten i uređen s vlastitom kupaonicom, walk-in ormarom i balkonom. Uz to, postoji i dodatna smještajna jedinica u prizemlju namijenjena kućepazitelju.
U glavnom dijelu dnevnog prostora smješten je prostrani boravak povezan s velikom blagovaonicom i radnom sobom koji zajedno odišu bogatom atmosferom komfora i raskošnosti.
Vrhunski opremljena kuhinja sa smočnicom, manjim blagovaonskim dijelom i posebnim ulazom (i posebnom kupaonicom) smještena je uz glavnu blagovaonicu.

Dvostruki posebni ugođaj ove vile daje vrhunska lounge i wellness zona.
Lounge zona, tj. podrumski luksuz je potpuno opremljena i prostrana prostorija za uživanje. Uključuje vinoteku, ugrađeno ozvučenje, opremljen šank, vrhunske stolove za 22 osobe sa zonom za odmaranje na sofama i radnim stolom za dodatne potrebe.
Wellness dio se proteže kroz više dijelova vile, a obuhvaća fitness sobu, saunu s kupaonicom i prekrasni unutrašnji bazen obogaćen posebnim detaljima.

Desetak prostorija osigurava tehničku funkcionalnost ove vile i pregršt prostora za pohranu. Od 2 rashladne komore, sustava ventilacije, fenkojler, strojarnice za bazen i fontane, sustava za omekšavanje vode, kontrolnog centra za videonadzor, telekomunikacijsku mrežu i centralnog ozvučenja, sustava vatrodojave, agregatora velike snage, kotlovnice, praonice rublja i peglaonice sa strojevima.

Zbog svoje povišene lokacije i većeg broja etaža, vila pruža panoramski pogled na okolno naselje i prirodu te velik dio Zagreba.

Nevjerojatna zelena površina koja čini ovo imanje se posebno pazi i njeguje za što su zaslužna 2 vrtlara i potpuni sustav navodnjavanja.
Uređeni puteljci pružaju se kroz cijelo imanje i omogućuju uživanje u ovoj zelenoj oazi koja na svojoj površini skriva odvojenu sjenicu i nekoliko fontana, a sve povezano s glavnom vanjskom terasom. Pristup do te terase moguć je iz više dijelova vile i bazena te preko širokog stepeništa dodatno dekoriranog biljem i kaskadnom fontanom.

Smještajem vile na južnom dijelu imanja omogućeno je da cijeli sjeverni dio bude prepušten za osmišljavanje dodatnog sadržaja ili investicijske prilike jer se u potpunosti nalazi u građevinskoj zoni.
Po analizi, moguće je izgraditi novih 12 zgrada ili objekata drugih potreba.

Čvrsto, temeljito i moćno je bila ideja iza gradnje ovog monumentalnog posjeda koji je spreman za novog vlasnika.

**Istražite ovo ekskluzivno imanje kroz virtualnu 360 šetnju: https://my.matterport.com/show/?m=8XJ6zHAuzEa