Ovaj oglas je istekao!

KAMENA KUĆA NA MORU ZA ADAPTACIJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 5938720

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 56,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1900
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.740,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Medulin je najjužnija istarska općina, udaljena8 km od Pule i jedan od turistički najpopularnijih gradova istarskog poluotoka i spada među dvadesetak najpoznatijih turističkih destinacija na Jadranu.Neke od najljepših i najatraktivnijih plaža Jadrana, nalaze se upravo na području medulinske rivijere, u samom naselju Medulin i susjednim naseljima kao što su Banjole, Premantura, Pomer i rt Kamenjak.Zbog blagog prilaza moru, plaža je prikladna za djecu i starije ljude, mlade privlači odbojka u plićaku, a djecu će osim kula u pijesku, zasigurno razveseliti i spuštanje niz tobogan.

Samo 6 m do mora i plaže u kojoj se može kupati se nalazi ova prizemna kuća površine 56 m2. U okućnicu se uključuje šuma koja se prostire na površini 1740 m2, te doseže sve do mora. Nekretnina ima kamene zidove debljine 60 cm, što govori o kvaliteti kuće, te se po želji kamen može ostaviti vidljivim s vanjske i unutarnje strane zida da se zadrži rustikalni element izgleda. Na prozorima je PVC i drvena stolarija. Na podu nema postavljene pločice ni parket, te bi trebalo uložiti sredstva kako bi se prema vlastitim željama uredila i prostorno rasporedila nekretnina. Struja i voda su odmah do kuće, što je velika prednost, a za odvod bi se trebao napraviti biofilter.

Kuća se sastoji od dvije odvojene prostorije i dva ulaza. U jednoj prostoriji se može napraviti spojeni dnevni boravak s blagovaonom i kuhinjom, kupaonica i spavaća soba, a druga prostorija se sastoji od spavaće sobe. Prostorije bi se mogle povezati ako se makne zid koji ih dijeli ili se naprave vrata kao prolaz. Na krovu se može napraviti ravna terasa, s koje bi se imao nevjerojatni pogled na more, koje se nalazi nekoliko metara pred Vama.Nekretnina ima uredne papire i uporabnu dozvolu.

Kuća je vrlo atraktivna jer se nalazi odmah do mora, pripada joj šuma i na mirnoj je lokaciji, a nedaleko je i od grada gdje su svi popratni sadržaji poput restorana, trgovina i kafića. Nekretnina je pogodna za obiteljski život, ali i za iznajmljivanje zbog nevjerojatnog potencijala jer se nalazi odmah do mora.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju