KLENOVICA, kuća sa bazenom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Vinodolski, Primorsko-goranska

Telefon  091/117-9591, 051/858-544

Oglas je aktivan od 25.05.2024.
Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 5883911

Cijena:
790.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 127,00 m²
Broj soba: 5
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 779,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se predivna kuća za odmor u Klenovici, idealno mjesto za opuštanje i uživanje u blagodatima Mediterana. Ova nevjerojatna kuća nudi sve što vam je potrebno za savršen odmor, uključujući bazen, veliku uređenu okućnicu, tri apartmana, uhodan turistički posao i zadivljujući pogled na more.

Kuća se nalazi na samo 5 minuta hoda od prekrasne plaže, pružajući vam mogućnost da lako uživate u kristalno čistom moru i sunčanim obalama. Klenovica je slikovito malo mjesto koje odiše mirnoćom i ljepotom, savršeno za bijeg od svakodnevnog stresa.

Bazen je pravi dragulj ove kuće. U njemu možete osvježiti tijelo i dušu te uživati u osunčanom okruženju bez napuštanja udobnosti vašeg doma. Velika uređena okućnica pruža dovoljno prostora za opuštanje, druženje s obitelji ili prijateljima te organizaciju zabava na otvorenom.

Tri apartmana u kući omogućuju vam fleksibilnost i privatnost. Svaki apartman je moderno uređen, potpuno opremljen i spreman za dočekivanje gostiju. Uhodan turistički posao vam osigurava stabilne prihode od najma, što ovu kuću čini izvrsnom investicijom.

No ono što zaista krasi ovu kuću jest nevjerojatan pogled na more. Zamislite se svako jutro buditi uz šum valova i zapanjujući prizor kristalno plavog Jadranskog mora. Ovo je prilika da svaki dan uživate u spektakularnim zalascima sunca i obasjate svoj život najljepšim prirodnim pejzažima.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ove jedinstvene kuće za odmor u Klenovici. Ova nekretnina pruža sve što vam je potrebno za udoban i ispunjen život u predivnom mediteranskom okruženju. Za više informacija i organiziranje posjeta, slobodno nas kontaktirajte. Ova kuća čeka na vas!

ID KOD AGENCIJE: 1118

Damir Plavotić
Agent s licencom
Mob: +385 91 1179 591
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga