Kuća na Plaži u Slatinama

Lokacija  Slatine, Split - Okolica, Splitsko-dalmatinska

Telefon  098/223-515

Oglas je aktivan od 02.07.2024.
Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5923251

Cijena:
1.200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojni objekt
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 260,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 800,00 m²
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Otkrijte svoj dom iz snova u mirnom mjestu Slatine na prekrasnom otoku Ćiovu. Ova zadivljujuća kuća od 260 četvornih metara nudi neusporediv životni prostor i pogodnosti, a sve je smješteno na velikodušnom dvorištu od 600 četvornih metara. Smještena samo 2 metra od mora, plaža vam je doslovno na pragu, pružajući pogled koji oduzima dah i jednostavan pristup kristalno čistom moru.
Ovo prostrano imanje ima šest prostranih spavaćih soba i četiri moderne kupaonice, što ga čini idealnim za velike obitelji ili zabavne goste. Vanjski prostor je jednako impresivan, s bazenom, whirlpoolom i prostorom za sunčanje za vrhunsko opuštanje. Za one aktivnije tu je igralište za mali nogomet i mala teretana.
Uživajte u blagovanju na otvorenom uz kamin za roštilj, savršeno za ljetne večeri. Unatoč blizini plaže, kuća je udaljena od glavne ceste, što osigurava mir i tišinu.
Moguće su adaptacije kuće po želji, čime možete prilagoditi prostor svojim željama. Međutim, sa svojim trenutnim značajkama i odličnom lokacijom, ova kuća već ima sve što možete poželjeti za luksuzan i miran način života. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga