Kuća Poreč, novogradnja, DB+2SS, VPM, blizu plaža

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 23.05.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5881005

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 76,27 m²
Broj soba: 3
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Prodajemo prekrasnu kuću s nevjerojatnim pogledom na more, savršenu za vaš miran i udoban život uz obalu. Ova elegantna nekretnina sastoji se od dvije etaže, ukupne stambene površine od 76,27 m2, pružajući vam prostor koji će zadovoljiti vaše potrebe.
U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s izlazom na terasu te toalet. Dok su na katu smještene dvije udobne spavaće sobe i kupaona.
Ono što ovu kuću čini posebnom je činjenica da se pogled na more pruža iz svakog kutka kroz velike staklene stijene, omogućavajući vam da svaki dan uživate u ljepoti prirode. Okućnica se sastoji od dva dijela površine 66,01 m2 te je ograđena, pružajući vam potpunu privatnost i mir dok istovremeno uživate u prekrasnom pogledu na more. U drugom dijelu dvorišta nalazi se relaks zona s roštiljem i blagovaonicom - savršeno mjesto za druženje s obitelji i prijateljima.
Parkirno mjesto nalazi se u prilazu ove kuće.
Ukoliko kupujete nekretninu radi investicije, važno je za napomenuti da se ova nekretnina nalazi na izuzetnoj lokaciji, s morem i prvim plažama udaljenim samo kilometar, dok je grad Poreč udaljen 2,5 kilometara, što vam omogućuje jednostavan pristup svim sadržajima i atrakcijama.
Ova nekretnina je također idealna za mladu obitelj zbog svoje blizine vrtića, škole, igrališta i ostalih sadržaja, pružajući vam sve što vam treba za udoban i praktičan život.
Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena, tako da možete odmah uživati u svom novom domu. Uz sve to, ova nekretnina je u sustavu PDV-a, čineći vašu kupnju još jednostavnijom i povoljnijom. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove prekrasne kuće i uživate u pogledu more iz udobnosti svog doma. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga