Kuća Poreč - okolica, novogradnja, DB+3SS, 2VPM, blizina mora

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 23.05.2024.
Oglas pregledan: 164 puta
Šifra oglasa: 5881008

Cijena:
368.885 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 124,25 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Ovaj predivan dom, površine 124,25 m2, predstavlja modernu kuću u nizu koja je dostupna za prodaju, a smještena je u neposrednoj blizini prekrasnih plaža.
Prizemlje obuhvaća dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu spojene u open space konceptu, stvarajući funkcionalan prostor za svakodnevni život. Također, u prizemlju se nalazi spavaća soba i prostrano kupatilo, dok se ističe terasa od 18,91 m2, od koje je dio natkriven. Terasa vodi do prostranog vrta površine 32,61 m2, stvarajući savršeno mjesto za druženje. U prizemlju se također nalazi i spremište sa zasebnim ulazom.
Na katu se nalaze dvije elegantne spavaće sobe, svaka s vlastitim kupatilom. Jedna od soba ima izlaz na natkrivenu terasu od 12,05 m2, pružajući dodatni prostor za privatnost i opuštanje. Kuća je opremljena klima uređajima za ugodan boravak tijekom ljeta, električno podno grijanje za zimske mjesece te visokokvalitetnom PVC stolarijom.
Kući pripadaju i dva vanjska parkirna mjesta, ukupne veličine 25 m2. Lokacija same nekretnine je u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja dok je grad Poreč udaljen svega desetak minuta vožnje čineći ovu kuću savršenim izborom za obiteljski život ili iznajmljivanje tijekom turističke sezone.
Očekivani završetak gradnje je predviđen krajem 2024. godine.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga